Diğer Kemer’de Türk rüzgârı

Kemer’de Türk rüzgârı

03.11.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Uluslararası Bayanlar Tenis Turnuvası Kemer Golf & Country Club’da start aldı. Melis Sezer, Cemre Anıl, Melis Bayraktaroğlu ve Müge Topsel 2. tura yükseldi

Kemer’de Türk rüzgârı

Kemer Golf&Country Club Tenis Kulübü’nde dev heyecan dün başladı, Uluslararası Bayanlar Tenis Turnuvası’nın ilk gün maçları nefesleri kesti. ITF takviminde yer alan ve 50 bin dolar para ödülü turnuvada Türk tenisçiler ilk günde fırtına gibi esti.
Melis Sezer, Romanya’dan Iulia Truca’yı 6-1’lik setlerle 2-0 mağlup etti. Cemre Anıl, Bulgar rakibi Yordanova ilk seti 6-0 kazanmasına rağmen, 2. seti 6-2 verdi. Ancak son sette toparlanan Anıl seti 6-2 alarak rakibini 2-1 devirdi ve yoluna devam etti. Melis Bayraktaroğlu, İrem Talya Koken’i 6-4’lük setlerle 2-0 yendi. Müge Topsel, Gülben Güldaş’ı ilk setini 6-2 kaybettiği maçta 6-1’lik setlerle geçti. Başak Eraydın ise üst tura maç yapmadan çıktı.
Ana sponsorluğunu PTT’nin üstlendiği ve Türkiye Tenis Federasyonu’nun da desteğiyle yapılan turnuvaya Milliyet ve Vatan gazeteleri yayın desteği verirken, Sırma Grubu da sporculara keyifli molalar yaşatacak.

Haberin Devamı

Sonuçlar:

Ozga-Kramperova: 3-6, 2-6
Talaba-Zander: 2-6, 4-6
Karamanoleva-Bonic: 1-6, 0-6
Poznikhirenko-Kulichkova: 2-6, 1-6
Tomova-Jueva: 6-0, 6-0
Saidova-Smith: 7-6 (5), 5-7, 3-6
Stanciute-Leykina: 2-6, 6-1, 6-1

Golfte kış sezonu açıldı

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Kemer Golf&Country Club’da düzenlenen KG&CC Başkanlık Golf Turnuvası’nda zorlu mücadele dün başladı. Turnuvada cemiyet hayatının önde gelen isimleri mücadele verirken, organizasyon bugün yapılacak müsabakaların ardından düzenlenen
ödül töreni ile
sona erecek.