Beşiktaş Kerem Atakan Kesgin kendini buldu! Yükselen performans

Kerem Atakan Kesgin kendini buldu! Yükselen performans

03.12.2022 - 00:22 | Son Güncellenme:

2022 Dünya Kupası nedeniyle liglere verilen arada hazırlıklarına hız kesmeden devam eden Beşiktaş özel maçta Fatih Karagümrük'ü konuk etti. Müsabakada Kerem Atakan Kesgin sergilediği performasnla dikkat çekti. Bunun yanında Fatih Karagümrük'e yeni transfer olan Sofiane Feghouli, ilk maçına çıktı.

Kerem Atakan Kesgin kendini buldu Yükselen performans

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası nedeniyle liglere verilen arayı Beşiktaş iyi değerlendirmek istiyor. Verilen bu arada hazırlık maçları yapan siyah-beyazlılar, Fatih Karagümrük'ü konuk etti. Oynanan karşılaşmada Beşiktaş'ın genç oyuncusu Kerem Atakan Kesgin, dikkat çekti.

Haberin Devamı

İSTANBULSPOR'U FARKLI GEÇTİ

2022 Dünya Kupası nedeniyle liglere verilen arada Beşiktaş, hazırlık maçına İsranbulspor ile başlamıştı. Karşılaşma Vodafone Park'ta oynandı. Siyah-beyazlılar rakibini 4-0 yendi. Beşiktaş'ın gollerini Nathan Redmond, Cenk Tosun, Kerem Atakan Kesgin ve Dele Alli attı.

BEŞİKTAŞ ATTI, GOL VAR'A TAKILDI

Müsabaka iki takımın ataklarıyla tempolu başladı. Ev sahibi Beşiktaş'ın atağında Redmond'un pasında Cenk Tosun kaleci ile karşı karşıya kaldı. Tecrübeli futbolcu, sağ ayağıyla kalecinin sağına doğru vuruşunu yaptı ve topu ağlarla buluşturdu. Fakat hakem 10. dakikada ofsayt bayrağını kaldırdı ve golü iptal etti.

Kerem Atakan Kesgin kendini buldu Yükselen performans

BERKAY OYUNA DEVAM EDEMEDİ

Beşiktaş'ta Berkay Vardar, 26. dakikada yaşadığı sakatlık nedeniyle yerde kaldı. Berkay'ın tedavisi oyun dışında devam etti ve maça tekrar dahil olan genç oyuncu, 29. dakikada oyuna devam edemedi ve yerini Necip Uysal'a bıraktı.

Haberin Devamı

COLIN KAZIM GOL PERDESİNİ AÇTI

Karşılaşmanın 33. dakikasında Colin Kazım takımını öne geçirdi. Hızlı gelişen Fatih Karagümrük atağında sağ çaprazda topla buluşan Kazım, ceza alanına girmeden çok sert vurdu ve topu uzak köşeden ağlarla buluşturdu.

KARAGÜMRÜK'TE İLK YARI BAŞINDA 6 DEĞİŞİKLİK

Konuk ekip Fatih Karagümrük, ilk yarıyı 1-0 galip kapattı. İkinci yarı başında teknik adam Andrea Pirlo, tam 6 değişiklik yaptı. Samed Onur, Magomed Ozdoyev, Colin Kazım, Burak Kapacak, Batuhan Ahmet Şen ve Fabio Borini oyundan çıkarken Mbaye Diagne, Kerim Frei, Ebrima Colley, Emiliano Viviano, Adnan Uğur ve Levent Mercan oyuna dahil oldu. 

COLIN KAZIM'DAN BİR İLK

Kariyeri boyunca birçok müsabakaya çıkan eski milli futbolcu Colin Kazım, Fatih Karagümrük'ü Beşiktaş karşısında öne geçiren golü attı. Tecrübeli futbolcu kariyeri boyunca Beşiktaş karşısında toplam 12 müsabakaya çıktı. Söz konusu maçlarda Beşiktaş'a gol atamayan Kazım, ilk golünü Fatih Karagümrük forması ile attı.

KEREM ATAKAN BERABERLİĞİ GETİRDİ 

Mücadelenin 85. dakikasında Kerem Atakan Kesgin skoru dengeleyen isim oldu. Beşiktaş atağında Oğuzhan sol çizgiden çevirdi ve iki Beşiktaş oyuncusunun dokunamadığı top penaltı noktasında önünde kaldı ve düzgün bir vuruşla topu köşeye gönderdi.

Haberin Devamı

Kerem Atakan Kesgin kendini buldu Yükselen performans

İSTANBUL MAÇINDA DA SAHNEDEYDİ

Beşiktaş, geçtiğimiz günlerde İstanbulspor ile hazırlık maçı yaptı. Oynanan karşılaşmayı ev sahibi Beşiktaş 4-0 kazandı. Müsabakada Kerem Atakan Kesgin, yine golünü atmıştı. Genç oyuncunun yükselen performansı dikkat çekmeye devam ediyor.

SOFİANE FEGHOULİ İLK MAÇINA ÇIKTI

Kırmızı-Siyahlılar, sezon başında takım bulamayan Sofiane Feghouli'yle 1.5 yıllık sözleşme imzaladı. Cezayirli futbolcu Beşiktaş ile oynanan hazırlık maçında Karagümrük forması ile ilk maçına çıktı.

Oynanan hazırlık maçı 1-1'lik skorla berabere sona erdi.

Yazarlar