Beşiktaş Kime niyet, kime kısmet!

Kime niyet, kime kısmet!

22.01.2016 - 08:39 | Son Güncellenme:

AS Gazetesi, menajer Quilon ile yapılan ilk görüşmenin kaleci Diego Lopez için olduğu, ancak Kara Kartal'ın stoper ısrarı üzerine rotanın Alexis Delgado'ya döndüğü belirtildi.

Kime niyet, kime kısmet

Siyah-beyazlıların, Getafe'den Alexis Delgado'yu renklerine bağlaması İspanya basınında büyük yankı uyandırdı. Getafe'nin en iyi oyuncusunu aldığını iddia eden AS gazetesi Alexis Ruano görüşmelerinin aslında menajeri Garcia Quilon, Diego Lopez için Beşiktaş'la pazarlık yaparken ortaya çıktığını yazdı. Gazete, Türk ekibinin Milan'dan ayrılmak isteyen Diego Lopez için pazarlık yaptığını ama Quilon'un, Beşiktaş'ın stoper aradığını duyunca Alexis Delgado'yu önerdiğini ve transferin hızla gerçekleştiğini yazdı. Beşiktaş'ın yeni transferi Alexis Delgado tam bir idman manyağı.

Haberin Devamı

Gerçek bir idman delisi

Getafe teknik direktörü Escriba, isterse İstanbul için hazırlanabileceğini ve dünkü idmana çıkmasına gerek olmadığını söylemesine rağmen İspanyol oyuncu bu idmanı da kaçırmadı. Getafe'nin kaptanlığını yapan Alexis, Valencia maçında aşil tendonundan sakatlandıktan sonra son 4 haftadır forma giyemiyordu.

(Fotomaç)

Yazarlar