Skorer Kısa... kısa...

Kısa... kısa...

26.06.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Kısa... kısa...

Kısa... kısa...


PAOK, Harun'a talip
İBRAHİM'in AEK ile anlaşmasının ardından bir diğer Yunanistan temsilcisi PAOK, Harun Erdanay'ı transfer etmek için harekete geçti. Ülkerspor'un 800 bin dolara satış listesine koyduğu yıldız oyuncu için turuncu - yeşilli yönetime teklifte bulunan Selanik kulübünün, bir yıl için bir milyon dolar isteyen Harun'un transferine sıcak baktığı öğrenildi. Harun da teklifin kendisini memnun ettiğini, iki kulübün anlaşması halinde PAOK'a seve seve gideceğini ifade etti.

Hakemlerden protesto
TRABZONLU hakemler, Beşikdüzü Esnafspor ile Yeşilyalıspor arasındaki 2. Amatör Küme maçında hakemlerin dövülmesini protesto için müsabakalara çıkmama kararı aldı. Abdullah Su, Yaşar Ulusoy, Gökhan Memişoğlu ve H.İbrahim Dinçoğlu'nu döven Esnafsporlu futbolcuların tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmalarına tepki gösteren Trabzonlu hakemler, bu isimlerin hak ettikleri cezaları alana kadar maçlara çıkmayacaklarını açıkladılar.

Rize'de 13 imza
ÇAYKUR Rizespor, iç transferde 13 futbolcusuyla sözleşme yeniledi. Yönetim, Erdoğan, Zeki, Recep, Yusuf, Kazım, Erhan, Cengiz, Cumhur, Devran, Koray, Haydar, Ümit ve Kürşat'la birer yıllık sözleşme yaptı. Futbolculara 40 ile 80 milyar lira arasında değişen transfer ücretleri ödeneceği bildirildi. 2. Başkan Ekrem Cengiz, "Artık dış transfere yöneleceğiz" dedi.

Batista'ya destek
GAZİANTEPSPOR yönetimi, Brezilya'dan iki sezon önce transfer edilen, ancak sakatlığı nedeniyle forma giyemeden kiralanan Batista'ya destek verdi. Futbol Şube Sorumlusu Asım Atmaz, "Sakatlığını çok çabuk atlatıp, oynadığı futbolla herkesin dikkatini çekti. Birçok kulübün anlaşmak istediği bir futbolcu. Bonservisi elimizde olduğu için onunla yeniden anlaşma yoluna gittik. Önümüzdeki sezon büyük işler yapacak. 3 Temmuz'daki kampa katılacak" dedi.

Şenol Yozgat'ta
BURSASPOR'un 350 milyar liraya satış listesine koyduğu kaleci Şenol Karagöl, Yimpaş Yozgatspor'a transfer oldu. Kırmızı - siyahlı kulübün başkan yardımcısı Ahmet Şimşek, 225 milyar lira karşılığında bu oyuncunun bonservisini aldı. Bursaspor Transfer Komitesi Başkanı Orhan Özselek, "İki kulüp ve Şenol için hayırlı olsun" dedi. Öte yandan anlaşmaya varılan 24 yaşındaki Alman kaleci Ziegler'in hafta içinde imza atacağı belirtildi.

Cimnastikte üç altın
İZMİR'de sona eren 9. Uluslararası Sportif Ritmik Cimnastik Şampiyonası'nda sporcularımız üç altın, iki gümüş, dört bronz madalya kazandı. Fuar Celal Atik Spor Salonu'ndaki şampiyonada ipte Demet Tetik, labut ve kurdelada ise Şükran Taşyuran altın madalyaya uzanan sporcularımız oldu. Dereceye girenlere madalyalarını Federasyon Başkanı Atilla Örsel ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Necati Demir verdi.

Yazarlar