ING Basketbol Süper Ligi Kitap getirene basketbol maçı bileti hediye

Kitap getirene basketbol maçı bileti hediye

18.03.2016 - 13:07 | Son Güncellenme:

Spor Toto Basketbol Ligi'nde Anadolu Efes ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor arasında 23. haftada oynanacak mücadeleyi, sporseverler kitap getirerek ücretsiz izleyebilecek.

Kitap getirene basketbol maçı bileti hediye

Spor Toto Basketbol Ligi'nin 23. haftasında, 28 Mart Pazartesi günü oynanacak Anadolu Efes-İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasını sporseverler, kitap getirerek ücretsiz izleyebilecek.

Haberin Devamı

Lacivert-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, Anadolu Eğitim ve Sosyal Yardım Vakfının desteğiyle Kütüphaneler Haftası kapsamında düzenlenen "Bir Kitap da Sen Getir" kampanyasıyla çocukların okuma alışkanlığı kazanması ve kütüphanesi olmayan okullarda bu alanda çalışmalar yürütülmesi için motivasyon oluşturulmasının hedeflendiği kaydedildi.

Kulübün, geçen yıl bu kampanya ile 7 bölgede 7 okuldaki ihtiyacı olan öğrencileri, 3 bin 406 kitapla buluşturduğu hatırlatıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasını izlemek isteyen basketbolseverlerin, bu akşam Cedevita ve 25 Mart'ta oynanacak Unicaja Malaga maçları için Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oluşturulacak bağış noktalarından kitap bağışlayabilecekleri bildirildi.

Haberin Devamı

Ayrıca sporseverlerin, "hepsiburada.com"un kampanyaya özel hazırladığı kitap bağışı sayfasını ziyaret ederek, Kahve Dünyası'nın İstanbul'daki mağazalarına giderek ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasına kitaplarla gelerek maça bilet kazanma şansı elde edecekleri duyuruldu.

Türkiye genelindeki ihtiyaç sahibi ilköğretim öğrencilerine kitap temin etmek amacıyla düzenlenen organizasyonda, kitapların ilköğretim seviyesinde, yeni ve yıpranmamış olması gerektiği de vurgulandı.