Basketbol Kızılyıldız'da Nemanja Bjelica depremi! Geldiği gibi gidiyor

Kızılyıldız'da Nemanja Bjelica depremi! Geldiği gibi gidiyor

10.10.2023 - 10:55 | Son Güncellenme:

Sezon başında Fenerbahçe Beko'dan ayrılarak altyapısından yetiştiği Kızlıyıldız'a giden Nemanja Bjelica için sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

Kızılyıldızda Nemanja Bjelica depremi Geldiği gibi gidiyor

NBA macerasının ardından Fenerbahçe'ye dönen ancak geçtiğimiz sezon sakatlık sorunları nedeniyle çok fazla maça çıkamayan ve sezon başında sarı-lacivertli ekipten ayrılarak Kızılyıldız'a giden Nemanja Bjelica için sürpriz bir iddia gündeme geldi.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE'DEN AYRILDI

Fenerbahçe geçtiğimiz Eylül ayında Bjelica ile yollarını ayırdığını şu şekilde açıklamıştı: "Fenerbahçe Beko’nun 2022-23 sezonu kadrosunda yer alan, daha önceki yıllarda da 2013-2015 sezonları arasında formamızı giyen sporcumuz Nemanja Bjelica ile yollarımız ayrılmıştır."

Ayrılığın ardından tecrübeli basketbolcu altyapısından yetiştiği Kızılyıldız'a imza atmıştı.

YOLLAR AYRILIYOR

Fenerbahçe sonrası Kızılyıldız'ın yolunu tutan Nemanja Bjelica'nın yeni takımındaki serüveni de istediği gibi olmadı. SportKlub’da yer alan habere göre Kızılyıldız, yaşadığı sakatlıklar nedeniyle Nemanja Bjelica ile yollarını ayırma kararı aldı.

Deneyimli oyuncu, kalf kası sakatlığı nedeniyle bir süredir sahalardan uzak kalıyordu.

Haberin Devamı

Kızılyıldız, 35 yaşındaki Bjelica ile sakatlık durumuna göre tek taraflı olarak feshedebileceği bir sözleşme imzalamıştı. Ayrıca Sırp ekibi, bir süredir sakatlığı bulunan Bjelica’nın EuroLeague lisansını çıkarmamıştı.

Yazarlar