Basketbol Kleiza: Fenerbahçe çok iyi takım kurdu

Kleiza: Fenerbahçe çok iyi takım kurdu

17.10.2014 - 13:52 | Son Güncellenme:

Hem Armani Milano hocası Banchi hem de eski Fenerbahçe Ülkerli Linas Kleiza, sarı-lacivertlilerin bu sezon oldukça güçlendiği konusunda birleştiler

Kleiza: Fenerbahçe çok iyi takım kurdu

Onur Dinçer / Skorer Dış Haberler

Ataşehir Ülker Arena'da bu gece Fenerbahçe Ülker'in karşısına çıkacak olan Emporio Armani Milano'nun hocası Luca Banchi, zorlu karşılaşma öncesinde açıklamalarda bulundu. İtalyan basınında ifadeleri yer alan deneyimli coach, "Bizim için bu maçta anahtar nokta kişilikli ve cesur bir oyun ortaya koymak olacak. Kararlı olmalı ve iyi bir şekilde organize olmalıyız" dedi.

Banchi şöyle devam etti:

Haberin Devamı

"Fenerbahçe de bizim gibi kadrosunu büyük ölçüde yenilemiş bir ekip. Preldzic, Bjelica, Bogranovic gibi önemli isimlere sahipler. Ayrıca Goudelock, Vesely, Hickman ve Semih Erden de çok önemli isimler. Bizim için zor bir maç olacak. Bu sene Final Four'un en önemli adaylarından bir tanesi onlar".

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe Ülker forması giyen ve şu an Milano takımında oynayan Linas Klezia da maçla ilgili düşüncelerini açıkladı. Eski takımına karşı mücadele edeceğini dile getiren Litvanyalı forvet, "Bizim için kritik bir maç çünkü çok zorlu bir grupta yer alıyoruz. Burada nasıl başlayacağımız çok önemli. En önemlisi saha içindeki uyumumuz ve takım kimyasını ne oranda oturtacağımız olacal. Fenerbahçe bu sene çok iyi bir takım kurdu, onu da unutmamalıyız" ifadelerini kullandı.