Skorer KOCAMAN GİRİŞİM

KOCAMAN GİRİŞİM

05.12.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Teknik Direktörü, Galatasaray derbisinde önce liderliği korumanın hesaplarını yaparken, futbolcularını da iddianame sürecinden uzak tutmaya çalışıyor. Aykut Kocaman kazanmaları halinde takıma ekstra prim dağıtılması için de çaba harcıyor

KOCAMAN GİRİŞİM

Fenerbahçe her zaman mutlak kazanmak için hazırlandığı Galatasaray derbisine bu kez gündem nedeniyle liderliği korumak amacıyla çıkmanın hesaplarını yaparken, sarı-lacivertli futbolcuların kafası da iddianame yüzünden bir hayli karışık.
Oyuncularını futbola yönlendirmek için büyük çaba harcayan Teknik Direktör Aykut Kocaman sıkıntılı süreç yüzünden mecburen hedef küçültüp, beraberliği yeterli görüyor. Futbolcular ise derbiyi günlerdir bekledikleri için Aykut Kocaman’ın tersine kazanmaktan başka çareleri olmadığını düşünse de, Can Bartu Tesisleri’nin tek konusu, şike iddianamesi ve Fenerbahçe’yi bekleyen süreç...
Galatasaray karşısında seyircisinden de yoksun oynayacak olan Fenerbahçe’de liderliği bırakmamak için gereken her türlü çaba gösterilecek. Kocaman, futbolcularına öncelikle liderlikten bahsederken, galibiyeti ikinci planda tutuyor. Buna neden olarak da futbolcuların yaşanan süreç yüzünden iyice duygusal hale gelmelerini ileri sürüyor.
Buna karşın bugünden itibaren Fenerbahçe yönetimi ve teknik patron Aykut Kocaman, yeni bir hamle ile gündeme derbiyi yerleştirmek için özel çaba harcayacak.
Galatasaray maçında galibiyet halinde ise yine yüksek miktarda prim dağıtılması ve bu kararın karşılaşmadan hemen önce Arena yolunda otobüste açıklanması düşünülüyor.

Haberin Devamı

TOPU KAPTIRDI YEDEĞE DÜŞTÜ!
Ankaragücü karşılaşmasının ilk yarısında forma giyen ve konuk ekibin Murat Duruer ile bulduğu golden önce topu rakibine kaptırarak tepki çeken Özer Hurmacı dünkü antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı. Teknik Direktör Aykut Kocaman, Ankaragücü’ne karşı ilk 11’de sahaya çıkan bütün futbolculara yenilenme çalışması yaptırırken, Özer’i yedeklerin grubuna yolladı. Ankaragücü maçında şansını iyi kullanamayan genç futbolcunun, Galatasaray derbisinde yeniden kulübeye çekilmesi bekleniyor.

Yazarlar