Skorer Kocaman nokta!

Kocaman nokta!

29.08.2010 - 01:49 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Yönetimi iki yıllık görev süreleri boyunca Aykut Kocaman’ın takımın başında kalacağını açıkladı. Genç hoca ise lige verilecek arada takımın kendini bulacağını ve düzeleceklerini söyledi

Kocaman nokta

Fenerbahçe Kulübü, olumsuz sonuçların ardından ağır eleştiriler alan Teknik Direktör Aykut Kocaman’a sahip çıkarak, “Başkanımız sayın Aziz Yıldırım ve yönetimimizin şu an itibari ile iki
yıllık görev süreleri boyunca Aykut Kocaman görevinin başında olacaktır. Aykut Kocaman’ın iki olumsuz sonuçtan sonra gönderilmesi gibi bir durum söz konusu değildir” açıklamasını yaptı.
Sarı-lacivertli kulüp, Kocaman için “Türk spor medyasının şunu net olarak bilmesi gerekmektedir ki, Aykut Kocaman Fenerbahçe camiasının önemli bir değeridir ve bu değere sahip çıkılması gerekmektedir” ifadelerini de kullandı.
Başkan Aziz Yıldırım ile yönetici arkadaşlarının dün kulüp binasında son gelişmeleri değerlendirdikleri ve ne olursa olsun hocalarının arkasında durma kararı aldıkları da bildirildi.
Bu arada Teknik Direktör Aykut Kocaman, Lig TV’ye son gelişmeleri değerlendirirken, çabuk toparlanıp lige asılmaları gerektiğini söyledi, “Evet belki ligin başları. Ama artık elimizde sadece lig var. Daha sonra buna Türkiye Kupası da eklenecek. Son beş yılda bir kez şampiyon olduk ve son üç yıldır da bu yarışın uzağındayız. Çok istedik Avrupa sahnesinde olmayı, ancak başaramadık. Bu saatten sonra konsantrasyonumuzu tamamen lig için toparlamak gerekiyor. Üç günlük süre bunun için ne kadar yeterli olacak bilmiyorum ama ben ve takımım bütün gücümüzü Manisaspor maçında göstereceğiz” dedi.

Haberin Devamı

‘Tahribat artar’
Kocaman, “Manisaspor maçını kayıpsız geçmemiz gerekiyor. Manisaspor maçında oluşabilecek herhangi bir sıkıntı bu sefer sarsıntıları, özellikle takım ve kulüp çevresinde dolaşan tahribatı biraz daha artıracak gibi gözüküyor. Zorlu bir maç ve bu anlamda bizim için çok önemli. Bütün oyuncularımızla bu doğrultuda konuşacağız. Bu maça da PAOK maçındaki gibi yüksek konsantrasyonla çıkmak zorunda olduğumuzu göstermek istiyoruz. Seyircisiz bir maç ama ne olursa olsun bu çalkantılı dönemi sona erdirmek ve buradan alacağımız galibiyetle tamamen lige doğru dönüşümüzü göstermek açısından önemli. Zaten 10-15 günlük arada kendimize geliriz” ifadelerini kullandı.

Saracoğlu’na sürpriz ziyaret

Haberin Devamı


İran İslam Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Yardımcısı ve Spor Bakanı Dr. Ali Saeedlou ve beraberindeki heyet, Şükrü Saracoğlu Stadı’na ziyarette bulundu. Sabah saatlerinde Fenerbahçe Kulübü Mali işler Koordinatörü Abdülkadir Kuşin, yönetim kurulu üyesi Ömer Temelli, kurumsal ilişkiler direktörü Mehmet Sümer ve stat müdürü Ayhan Bak tarafından karşılanan İran kafilesine, stat, soyunma odaları, Fenerium, müze, FBTV ve 1907 tribünü gezdirildi.

Yazarlar