Skorer KONGRE NOTLARI

KONGRE NOTLARI

31.01.2010 - 00:11 | Son Güncellenme:

Salonda ortam gerildi ..Baba desteği ..Polis koruması

KONGRE NOTLARI

Salonda ortam gerildi
Kongre üyelerinden Asri Uzun ise başkan adayı Murat Aksu’nun babasının mensubu olduğu hükümetin görev başına geldiğinden bu yana ülkenin borcunun arttığını belirtmesi üzerine salonda bir gerginlik yaşandı. Divan Başkanı Uluç Gürkan, Uzun’un bu konudaki sözlerinin tutanaktan çıkarılacağını söyledi.


Baba desteği
Başkan Yıldırım Demirören’in babası Erdoğan Demirören de dün kongre salonuna gelerek oğluna destek verdi. Bu arada, eski başkan adaylardan Fikret Orman’ın babası Abdülkadir Orman’ın da Murat
Aksu’nun yanında oturması dikkatlerden kaçmadı.

Polis koruması
Kongre sırasında dışarıda olduğu kadar, salon içinde de güvenlik en üst düzeydeydi. Üyeler salona arama ve kimlik kontrollerinin ardından alınırken, salon içinde de yüzlerce sivil polisin görev yaptığı gözlendi.

Haberin Devamı


Tarihte bir ilk!

Beşiktaş’ın Mali Genel Kurulu’na 1610 üye katılırken, yönetimin ibrası sırasında tarihte bir ilk yaşandı. Siyah-beyazlı yönetimi, Murat Aksu ve yandaşı yaklaşık 500 üye ibra etmezken, bunların 156’sı dilekçe vererek yönetimi ibra etmediklerini belgelediler. Demirören ve arkadaşları oy çokluğuyla ibra oldu. Kongrede, kulübün mali durumuyla ilgili bilgi veren Asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu, kulübün net borç tutarının 149 milyon 570 bin 528 lira olduğunu, ayrıca Başkan Yıldırım Demirören’e de 62.9 milyon lira borç bulunduğunu açıkladı. Böylece siyah-beyazlı kulübün toplam borcu da, başkana olan borçla birlikte 212 milyon 470 bin 528 liraya ulaştı.

Yazarlar