Konyaspor Konyaspor Paşa'yı gözüne kestirdi

Konyaspor Paşa'yı gözüne kestirdi

04.02.2014 - 17:20 | Son Güncellenme:

Torku Konyaspor, deplasmanda Kasımpaşa ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Konyaspor Paşayı gözüne kestirdi

Torku Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında deplasmanda Kasımpaşa ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Torku Konyaspor'un tecrübeli oyuncusu Erdal Kılıçarslan, antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Sivasspor maçında 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Zorlu rakipleri karşısında çok iyi mücadele ettiklerini dile getiren Kılıçarslan, bu mücadelenin bütün maçlara yansıması gerektiğini vurguladı.

Cuma günü Kasımpaşa ile karşılaşacaklarını anımsatan Kılıçarslan, "Çalışmalarımız devam ediyor. İç sahadaki performansımızı dış sahaya da yansıtmak istiyoruz. Torku Konyaspor'u layık olduğu yere getireceğimize inanıyoruz. Kasımpaşa maçında, ikinci yarıda deplasmandaki ilk 3 puanımızı alacağız" dedi.

- Antrenman

Haberin Devamı

Teknik Direktör Mesut Bakkal yönetiminde, Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde koşu ile başlayan antrenman, ısınma hareketleri ile devam etti. Daha sonra gruplara ayrılan oyuncular, topla dayanıklılık çalıştı. İdman, yarı sahada pas çalışmasıyla sona erdi. Yeşil-beyazlı ekipte antrenmana, tedavisine devam edilen Ali Turan katılmadı. İdman öncesi teknik direktör Bakkal, Yunan golcü Theofanis Gekas ile bir süre sohbet etti.

Yazarlar