1.Lig Korhan Öztürk 'Puskas Ödülüne' talip!

Korhan Öztürk 'Puskas Ödülüne' talip!

04.03.2013 - 15:38 | Son Güncellenme:

Altay'ın Anadolu Selçukluspor'u depasmanda 3-0 yendiği karşılaşmada siyah beyazlı futbolcu Korhan Öztürk, futbol sahalarında ender görülecek güzellikte bir gol attı.

Korhan Öztürk Puskas Ödülüne talip

Maçın 51'inci dakikasında takım arkadaşı Halil'in rakip sahanın solundan yolladığı paralel pası, ceza sahasının dışından sağ ayağıyla çıkardığı mükemmel voleyle ağlara yollayan 32 yaşındaki futbolcu, "Futbol hayatımın en güzel golünü attım. Bence golüm, Fenerbahçeli Stoch'un önceki yıl Gençlerbirliği ağlarına yollayarak FIFA Puskas Yılın Golü ödülünü kazandığı golden daha güzel oldu. Ben de o ödüle talibim" dedi.

Top havada süzülürken vurmaya karar verdiğini belirten Korhan, golü şöyle anlattı:

"Herkes benim topu kontrol edip, kaleye gideceğimi sanıyordu. Kalecinin vurmamı beklemeyeceğini düşündüm. Çok zor bir şuttu. Top ters açıdan yumuşak geliyordu, destek ayağımdan çok uzakta topa vurmak zorundaydım ve kaleyle aramda 20 metreden fazla vardı. Galiba golü güzelleştiren bu etkenler oldu."
Top ağlara gittikten sonra rakip futbolculardan, "Bundan sonra oynamasak da olur" diyenler oldu. Üçüncü golümüzü atan genç arkadaşım Halil, (Ağabey golün yarısı benim. asist yaptım) diye de espri yaptı" dedi.