Tenis Kral Cilic oldu

Kral Cilic oldu

08.05.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Hırvat raket Marin Cilic, TEB BNP Paribas Istanbul Open’da 1 numaralı seribaşı Milos Raonic’i 2-0 mağlup ederek şampiyonluğa uzandı, bu sezonki ilk kupasını kaldırdı.

Kral Cilic oldu

ONUR DİNÇER

Haberin Devamı

TEB BNP Paribas Istanbul Open’da şampiyon Marin Cilic oldu. Turnuvanın bir numaralı seribaşı Milos Raonic ile iki numaralı seribaşı Hırvat tenisçi arasındaki maç, bir tenis ziyafetine sahne oldu. Özellikle tie-break’e giden ilk seti nefesleri kesen buluşmada Cilic, 7-6 6-3’lük setlerle rakibini devirerek kupaya uzandı.

Dünya 6 numarası Raonic ile 8 numara Cilic arasındaki ilk set, oyuncuların kendi servislerine tutunarak tie break’e gitmelerine sahne oldu. Tie break’te 7-3 üstünlük kuran Hırvat raket ilk seti kazandı. İkinci sette oyundan düşen bir ara sağlık molası da alan Raonic, servisini kırdırdığı bu seti de 6-3 kaybetti. Cilic kariyerinin ikinci toprak kort şampiyonluğunu, bu sezonun ise ilk kupasını kazandı.

Haberin Devamı

Çiftler finalinde ise Tuna Altuna/Alessandro Motti ikilisi Çek rakipleri Jiri Vesely/Roman Jebavy’ye 6-0’lık iki setle kaybederek turnuvayı ikinci bitirdi.

Yazarlar