Skorer 'Kümede kal Fenerbahçe'

'Kümede kal Fenerbahçe'

29.07.2011 - 06:58 | Son Güncellenme:

Galatasaraylı taraftarlar, adı şike iddialarına yönelik soruşturlmada geçen ezeli rakiplerine göndermede bulundu

Kümede kal Fenerbahçe

Galatasaraylı taraftarlar, adı şike iddialarına yönelik soruşturlmada geçen ezeli rakipleri Fenerbahçe'ye göndermede bulundu. Karşılaşma öncesi stat tribünlerini dolduran taraftarlar, ligden düşme cezası alma tehlikesiyle karşı karşıya olan rakiplerine yönelik, ''Kümede kal Fenerbahçe'' tezahüratı yaptılar.

INSUA, GALATASARAY'A KARŞI Liverpool'un Galatasaray maçı için sahaya sürülen ilk 11'inde, tanıdık bir isim de yer aldı. Sarı-kırmızılıların geçen sezon Liverpool'dan kiraladıkları ve sezon sonunda takımına geri dönen Arjantinli oyuncu Emiliano Insua, bu kez eski takımına karşı Türk Telekom Arena'da sahaya çıktı.

Haberin Devamı

'Biz Baros'u kazanmak istiyoruz'

Yeni sezon öncesi Liverpol'u sahasında 3-0 yenen Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim mücadele sonrası açıklamalarda bulundu.

Sarı kırmızılı ekibin teknik direktörü Fatih Terim karşılaşma sonrası yaptığı açıklamalarda şunları söyledi: Daha çok yol almamız gerkiyor ancak seyirciyle tanışmak güzel oldu. İnter maçı sonrası bir güzel oyun daha sergiledik. Alınan sonuç işin bizi sevindiren tarafı. Oyun bizi daha çok sevindirmiştir.

Galatasaray'ın yıldız golcüsü Milan Baros'un takımdan ayrılacağı hakkında haberler için yorum yapan Terim, "Bu tarz birçok haber var. Benim ağzımdan olmadıkça itibar etmeyin. Bu tarz haberler doğaldır. Baros gol attığı sürece önemli bir oyuncudur ki zaten atıyor. Biz Baros'u kazanmaya çalışacağımızı söylemiştik. Ümit ederim böyle goller atmaya devam eder. bu performansının üzerine koyarak devam eder umarım" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

GALATASARAY LIVERPOOL'U PARÇALADI:

TERİM'İ ŞAŞKINA ÇEVİREN GOL:

Terim topa tuttu

Cim-Bom’un hocası, Melo transferi sonrası patlak veren kriz için “Kol kırılınca yenin dışarıda kaldığını anladık. Herkes haddini bilecek” ifadelerini kullandı

Kümede kal Fenerbahçe

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Liverpool maçı sonrası çarpıcı açıklamalar yaptı.
Melo transferi sonrası bazı yöneticilerin eleştirilerini alan ve istifa noktasına geldiği ileri sürülen tecrübeli hoca, “Bütün hepimizin ortak paydası Galatasaray. Galatasaraylılık terbiyesi çizgisinde davranmak zorundayız. Bu terbiye gereği bütün iç sorunlarımızı kendi içimizde halletmeliyiz. Hayatta isteyeceğim en son şey Galatasaray’a zarar vermek olacaktır. Herhangi bir kimsenin sorunu varsa, yerim belli, gelsinler çözelim. Yönetim Kurulu masasına 15-20 kişi oturursa yapacak bir şey yok. Yönetim Kurulu masasında birkaç gazeteci oturuyor gibi duruyor. Kol kırılınca yenin dışarıda kaldığını anladık” dedi.
Terim, bugüne kadar başkan ve yöneticilerin haberi olmadan hiçbir yapmadığına dikkat çekti, “Yetki alanım belli, ben işin teknik kısmından anlarım. O zaman Melo’nun aldığı parayı liret ile çarpsınlar, daha pahalıya çıkar. Bazıları yalan söylüyor. Kahramanlığı başka yerde yapalım. Başkanın haberi yok mu? Başkan kime talimat vermiştir. Ali Dürüst’e o kimdir. 2.Başkan’dır. 23 milyona alınmış bir adamı 1.5’a getiriyor, bir de hakaret görüyor. Bu nasıl bir anlayıştır” diye konuştu.
Terim, “Ben sadece teknik direktör değilim. Ben Galatasaray’da divan üyeliğini hak etmiş bir Galatasaraylıyım. Dolayısıyla herkes haddini bilecek. Kendi aramızda konuşup hangi derdimiz varsa orada konuşup kolkola çıkmalıyız. Herkes arkasına rahatça dönebilmeli” ifadelerini kullandı