Diğer Kupalar sahibini buldu

Kupalar sahibini buldu

14.11.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kemer Country Club’ın 6 senedir kaptanlığını yapan Erdem Kıramer tarafından dün düzenlenen Kaptan Turnuvası 112 oyuncunun katılımı ile gerçekleşti. Kıramer tarafından verilen özel ödül ise Meltem Oktay Demirören ve Sıtkı Anadol’un oldu.

Kupalar sahibini buldu

Usta golfçüler, dün Kemer Country Club’ın 6 senedir kaptanlığını yapan Erdem Kıramer tarafından düzenlenen Kaptan Turnuvası’nda buluştu.

Haberin Devamı

Meltem Oktay Demirören, Kıvanç Oktay, Ali Nuri Türker, Serra Tokar, Rana Esen, Hasan Akçakayalıoğlu, Didem & Mustafa Aras, Abdullah Oğuz, Erhan Kamışlı gibi ünlü isimlerin katıldığı turnuva; Erkekler (2 kategori), Bayanlar (iki kategori) olmak üzere 112 oyuncunun katılımıyla gerçekleştirildi.

Turnuvada önceki gün Juniorlarda kıyasıya bir mücadele yaşanırken dün ise usta golfçüler sahneye çıktı. Bank Pozitif Kredi ve Kalkınma Bankası işbirliğiyle gerçekleşen turnuvanın ödülleri düzenlenen kokteylde sahiplerine verildi.

Kaptan Turnuvası 2016 kazananları ise şöyle: Ladies Gross Winner: Beyhan Benardete, Men’s Gross Winner: Selahattin Özdoğan, Overall Winner: Yiğit Ilgaz, Ladies nearest to the pin: Hyung Young Shim, Men nearest to the pin: Savaş Korkmaz, Ladies Longest drive: Zeynep Çelikoğlu, Men longest Drive: Ali Emre Kap.

Haberin Devamı

Öte yandan Kaptan Erdem Kıramer tarafından özel ödüle layık görülen isimler ise Meltem Oktay Demirören ve Sıtkı Anadol oldu.

DİĞER SONUÇLAR

Erkekler A Kategorisi
1- Hüseyin Alp
2- Selahattin Özdoğan
3- Ayhan Elmas
Erkekler B Kategorisi
1- Yiğit Ilgaz
2- Erkan Akdemir
3- Serhan Erfidan
Bayanlar A Kategorisi
1- Binnur Egeli
2- Didem Aras
3- Nonita Chand
Bayanlar B Kategorisi
1- Nükhet Sebükcebe
2- Özlenen Başoğlu
3- Çiğdem Ergelen
Junior Akademi Saha
1- Şaran Düren
2- Alp Garcia Pastor
3- Şaran Düren
Junior Büyük
1- Berra Mumcu
2- Emre Telli
3- Dide Karaevli
Erdem Kıramer tarafından özel ödüle layık görülen isimler ise Meltem Oktay Demirören ve Sıtkı Anadol oldu.
Kupalar sahibini buldu

Yazarlar