Milli Takım Kylian Mbappe hakkında olay sözler! 'Siz deli misiniz!'

Kylian Mbappe hakkında olay sözler! 'Siz deli misiniz!'

22.03.2023 - 18:51 | Son Güncellenme:

PSG'nin Fransız yıldızı Kylian Mbappe, Hugo Lloris'in milli takımı bırakmasının ardından Fransa Milli Takımı'nın yeni kaptanı oldu. Alınan kararın ardından Mbappe'nin milli takım arkadaşı flaş sözler kullandı.

Kylian Mbappe hakkında olay sözler Siz deli misiniz

Dünya Kupası'nda Arjantin ile final maçı oynayan ancak penaltılarda kaybeden Fransa'da kaptan Hugo Llrois, milli takıma veda ettiğini açıklamıştı. Takımın yeni kaptan dünya yıldızı Kylian Mbappe oldu. Bu kararın ardından Mbappe'nin milli takım arkadaşı, dikkat çeken sözler kullandı.

Haberin Devamı

FİNALDE KAYBETTİLER

Fransa Milli Takımı, Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'na da 2018'de olduğu gibi büyük favorilerden biri olarak katıldı. Finale kadar gelen Avrupa temsilcisi, Arjantin'e penaltı atışları sonucunda mağlup olarak ikinci oldu.

Kylian Mbappe hakkında olay sözler Siz deli misiniz

DESCHAMPS'IN SÖZLEŞMESİ UZATILDI

Fransa Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre 2012'Den bu yana takımın başında olan Didier Deschamps'ın sözleşmesi 2026 yılına kadar uzatıldı. Deschamps yönetiminde Fransa Milli Takımı adeta başarıdan başarıya koştu. tecrübeli teknik adamın yönetiminde 139 maçta 89 galibiyet, 28 beraberlik ve 22 mağlubiyet alan Fransa Milli Takımı bu süreçte 2018 Dünya Kupası'nı ve 2021 Uluslar Ligi'ni kazandı, Euro 2016 ve 2022 Dünya Kupası turnuvalarında ise finale çıkma başarısı gösterdi.

Haberin Devamı

Kylian Mbappe hakkında olay sözler Siz deli misiniz

HUGO LLORİS, MİLLİ TAKIMI BIRAKTI

Premier Lig takımlarından Tottenham Hotspur'da forma giyen Hugo Lloris, Fransa Milli Takımı'nı bıraktığını açıkladı. 2010'dan beri kaptanlığı yaptığı milli takımla 2018 Dünya Kupası ve 2021 UEFA Uluslar Ligi zaferi yaşadı. Horozlar adına bir sembol haline gelen Lloris, 2022 Dünya Kupası'nda Lilian Thuram'ı geride bırakarak Fransa Milli Takımı ile en çok maça çıkan isim olmuştu.

Kylian Mbappe hakkında olay sözler Siz deli misiniz

Fransa'daki ilk maçına geçen yılın Haziran ayında çıkan Liverpool'un defans oyuncusu Konate, Mbappe hakkında Eurosport'a konuştu:

Mbappe'nin kaptan olduğuna mutlu olan Ibrahima Konate, "Hocamız Mbappe'nin kaptan olduğunu açıkladı ve ben bu karardan dolayı çok mutluyum. Dürüst olmak gerekirse, Kylian bunu hak ediyor. Bu konuda hemfikiriz. Dünya Kupası'nda ve PSG'de yaptıklarıyla bunu kesinlikle hak ediyor. Saha içinde ve dışında çok iyi bir lider. O, gülmeyi ve eğlenmeyi seven genç bir delikanlı." dedi.

Mbappe'nin kaptanlık sorusuna Konate, "Bazıları onun kibirli olduğunu düşünebilir, ama çok iyi bir insan. Mbappe'nin kaptanlığı yapıp yapamayacağı hakkındaki sorular, benim kulübümde bana soruldu. Onlara, 'Siz deli misin?' diyerek cevap verdim.