İspanya La Liga La Liga’da 21. haftada 8 canlı karşılaşma D-Smart ve D-Smart Go’da!

La Liga’da 21. haftada 8 canlı karşılaşma D-Smart ve D-Smart Go’da!

24.01.2020 - 01:47 | Son Güncellenme:

Dünyanın en iyi futbol ligi LaLiga’yı izleyicisiyle buluşturan D-Smart bu hafta tam 8 maçı naklen yayınlayacak.

La Liga’da 21. haftada 8 canlı karşılaşma D-Smart ve D-Smart Go’da

LaLiga heyecanı D-Smart ekranlarında bu hafta 8 canlı maçla sürecek. Barcelona kritik Mestalla deplasmanına çıkarken, Real Madrid ise Enes Ünal’lı Valladolid’e konuk olacak.

Barcelona ve Real Madrid’in soluk soluğa mücadelesinde bu hafta neler yaşanacağı merakla beklenirken, haftanın açılışı Cuma gecesi Pamplona’da El Sadar stadyumunda Osasuna ile Levante’yi buluşturacak. 9’ar golle krallık yarışına dahil olmaya çalışan golcüler Avila ve Marti’nin kapışması saat 23.00’te Spor Smart’ta olacak.

Haberin Devamı

Cumartesi günü 3 önemli karşılaşma Spor Smart’ta ekrana gelecek. Saat 18.00’de Mestalla’da Valencia, lider Barcelona’yı konuk edecek. Şampiyon adaylarının en çok zorlandığı deplasmanların başında gelen Mestalla’da neler olacağını seyretmek için D-Smart 77. Kanal Spor Smart ya da D-Smart YouTube adresini (https://youtube.com/dsmartdunyasi) takip etmeniz yeterli. 20.30’da ligin dişli takımlarından Alaves, Şampiyonlar Ligi hedefindeki Villarreal’i ağırlarken, günün kapanışında saat 23.00’te Sanchez Pizjuan’da Sevilla, Granada ile mücadele edecek.
Pazar günü LaLiga heyecanı D-Smart’ta 4 maçla sürecek. Saat 14.00’te Wanda Metropolitano’da Atletico Madrid, Leganes’i konuk ederken saat 18.00’de ligin iki flaş takımı Getafe ile Betis kozlarını paylaşacak. Akşam seansında 20.30’da Reale Arena’da Sociedad ile Valladolid karşılaşırken, haftanın kapanışında 23.00’te Enes Ünal’lı Valladolid, yıldızlar topluluğu Real Madrid karşısında iyi bir sonuç arayacak. Pazar gününün 4 maçı da 77. Kanal Spor Smart’ta canlı yayınlanacak.
Unutmayın bu sadece futbol değil, bu LaLiga.

D-Smart abonesi olmak için 0 850 266 00 00 numaralı telefondan D-Smart Çağrı Merkezi’ni arayabilir, www.dsmart.com.tr üzerinden başvurabilir ya da en yakın D-Smart yetkili satıcısına uğrayabilirsiniz.
D-Smart GO abonesi olmak içinse; www.dsmartgo.com.tr adresinden GO’ya kayıt olup, mega paket satın alınması gerekmektedir.

 

Yazarlar