Levent Kalkan

Levent Kalkan

leventk@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

207 Salzburg (Am.)-Wacker 2
İç sahada ligin en golcü takımlarından biri olan Salzburg (Am.), rakiplerine de kalesini kapatamayınca orta sıralara mahkum oldu. Son haftada kazanarak birinci lige yükselmek isteyen Wacker ise deplasman maçlarında Admira’dan sonra en başarılı ekip. Konuk takım, prestij için sahaya çıkan ve gelecek sezonun planlamasını yapan rakibi karşısında üç puana kolay ulaşacaktır.

228 Norveç-Karadağ 1
Dünya Kupası biletini Hollanda’ya kaptıran ve EURO 2016 için hazırlıklarını sürdürmek isteyen Norveç’te oyuncular hazırlık maçları ile alacakları başarılı sonuçlarla moral bulma amacında. Karadağ ise rakibi gibi Dünya Kupası’nı kaçıranlardan. Takımların tek amacı kondisyon olarak zorlu ve tansiyonu yüksek maçlara hazır olmak. Norveç galibiyete bir adım daha yakın.

249 Amerika-Türkiye Üst
Amerika kendi evinde oynayacağı hazırlık maçları ile Güney Afrika’daki Dünya Kupası grup maçları için moral bulmak istiyor. Millilerimiz ise tecrübeli çalıştırıcı Guus Hiddink ile neler yapabileceğini görmek arzusunda. Bu tür dostluk maçlarında ekipler defans yapmak yerine hücum organizasyonları üzerinde duruyor. Yine bol gollü bir müsabaka bizleri bekliyor.

257 S.Rovers-B.Wanderers 1
Sligo Rovers, sezona çok kötü bir başlangıç yaptı ve dibe doğru çöküşünü sürdürüyor. Rakibi ise ev sahibi takımdan daha kötü durumda. Son sıradalar. Ayrıca çıktıkları 13 karşılaşmada bir galibiyet alabildiler. Sligo için moral maçı. Ev sahibi, taraftar desteğini arkasına alarak üç puanı alacaktır.