Levent Kalkan

Levent Kalkan

leventk@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

511 D.Kiev-R.Kazan 1
Şampiyonlar Ligi’nde 3. ön eleme turu 1. maçları oynanıyor. Son yıllarda Ukrayna Ligi’nde Shakhtar Donetsk’in gölgesinde kalan Dinamo Kiev buna rağmen Devler Ligi’nde çok tecrübeli bir takım. Bu sezon transfer seferini Fransa’ya yapan Kiev, Sochaux’dan Ideye ve Monaco’dan Haruna’yı kadrosuna kattı. Ayrıca lige de 2 galibiyet, 1 beraberlik alarak iyi bir başlangıç yaptılar. Rusya temsilcisi Rubin Kazan ise inişli çıkışlı performansını sürdürmeye devam ediyor. Bu yüzden konuk ekibe güvenmek çok zor. Sahasında Kiev, Kazan’a geçit vermez.
514 G.Rangers-Malmö 1
İskoçya Premier Ligi’nde sezona beraberlikle başlayan Glasgow Rangers, Avrupa’da moral arıyor. Ev sahibi Almeria’dan Juanma Ortiz’i kadrosuna katarak orta sahasını güçlendirdi. İsveç temsilcisi Malmö ise geçen seneki performansını bu sezona yansıtamadı ve ligde aradığını bulamadı. Gruplara kalarak iyi bir gelir sağlamak isteyen Rangers, saha avantajını iyi kullanır ve rövanş için avantajlı bir skor alır.
547 Benfica-Trabzon Üst
Süper Lig’de şampiyonluğu kılpayı kaçıran Trabzonspor, Avrupa arenasına çıkıyor. Rakip Benfica için kadrosunu yeniden yarattı desek yalan olmaz. Portekiz temsilcisi Rodrigo Mora, Nolito, Enzo Perez, Axel Witsel, Garay ve Capdevila’yı renklerine bağladı. Ev sahibi takımın en büyük özelliği gol yollarında sıkıntı yaşamaması. Bordo-mavililerde de köklü bir değişim yaşandı. Egemen, Jaja, Selçuk, Ceyhun, Barış ve Umut’u gönderen Trabzonspor, Zokora, Sercan Kaya, Eren Albayrak, Henrique, Mierzejewski, Aykut Akgün, Halil Altıntop ve Celustka’yı kadrosuna kattı. Yeni gelen oyuncular kendisini göstermek istiyor. Zorlu maçta ilk seçenek olarak 2,5 üstü düşünülmeli.

Ağlar boş kalmaz


Ağlar boş kalmaz