Levent Kalkan

Levent Kalkan

leventk@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

374 G.Fürth-AUE 1
Bundesliga 2’de liderlik koltuğunda oturan Fürth özellikle kendi sahasında çok etkili bir takım. Son iki deplasman maçından beraberlikle ayrılarak koltuğunu tehlikeye atan Fürth evinde AUE’yi yenerek zirvedeki yerini sağlamlaştırmak istiyor. AUE son iki maçını kazanarak ciddi bir toparlanma gösterdi, ancak Fürth deplasmanından puanla ayrılmaları oldukça zor görünüyor.

135 Bremen-Dortmund üst
Bundesliga’da Bayern Münih’in ardından 2. sırada yer alan Werder Bremen, Borussia Dortmund karşısına Hannover deplasmanında aldığı 3-2’lik mağlubiyetin yaralarını sarmak için çıkacak. Werder Bremen’in sahasındaki etkili performansı ve B.Dortmund’un kötü günleri geride bırakmaya başlaması bu maçın bol gollü olacağını gösteriyor. İki takımın gol ayakları bu randevuda suskun kalmaz.

Haberin Devamı

Anfield’da düello

173 Liverpool-M.United üst
İngiltere Premier Lig’de haftanın maçı Liverpool ile lider Manchester United arasında oynanacak. Stoke City ve Tottenham yenilgileri ardından Wolverhampton ve Everton’u devirerek kendine gelen Liverpool, Anfiel’da oynanacak Ada’nın bu en büyük maçını mutlaka kazanmak istiyor. Geçen sezon iki maç da “üst” bitmişti. Bu randevuda da gol barajı rahatlıkla aşılır.

Anfield’da düello