Levent Kalkan

Levent Kalkan

leventk@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

104 Hırvatistan-Gürcistan 1
Yunanistan ile liderlik için çekişen ve rakibi Gürcistan ile deplasmanda oynadığı maçı 90. dakikada yediği golle kaybeden Hırvatistan rövanşı almak istiyor. Konuk ekip ise İsrail mağlubiyetiyle ilk iki yolunda ağır bir darbe yese de Hırvatistan deplasmanından alacağı puan ya da puanlarla tekrar umutlanma peşinde. Taraftar desteği avantajıyla sahaya çıkacak olan ev sahibi yıldızlarını iyi kullanır ve galibiyete ulaşır.

108 Belçika-Türkiye Üst
Türkiye, grupta 2.’lik için yarıştığı Belçika’nın konuğu oluyor. Ay-yıldızlılarda zorlu maç öncesi en önemli eksik Hamit Altıntop. Yıldız oyuncu aday kadroya alınmasına rağmen sakatlığı nedeniyle çıkarıldı. Belçika’da ise en çok dikkat edilmesi gereken isimlerin başında Eden Hazard geliyor. Milliler, Belçika deplasmanından en az bir puan çıkarmak için tüm güçlerini sahaya yansıtacaklardır. İlk maçı 3-2’lik skorla milliler kazanmıştı. Sürpriz sonuca açık rövanşta ilk seçenek olarak 2,5 gol üstü düşünülmeli.

110 Belarus-Fransa Alt
İç sahada aldığı galibiyetlerle Bosna Hersek ve Romanya’yı geride bırakan ve 2.’lik koltuğuna oturan Belarus, lider Fransa’yı konuk ediyor. Bu karşılaşmayı da kazanarak puan farkını 1’e indirmek isteyen ev sahibi ilk maçta olduğu gibi bir kez daha çok iyi defans yapacaktır. Fransa ise gruptaki tek mağlubiyetini Belarus karşısında aldı. Konuk ekibin hedefi kazanarak rahatlamak. Ancak Belarus deplasmanında bu kolay değil. Zorlu mücadele ilk müsabaka gibi kısır geçecektir.

Haberin Devamı

Brüksel’de üst