Levent Kalkan

Levent Kalkan

leventk@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

124 Bursa-Mersin 1
Kayseri deplasmanından aldığı galibiyetle büyük bir moral bulan Bursaspor, iyi başladığı ikinci devrede çıkışını sürdürmek istiyor. Yeşil-beyazlı takımda Musa Çağıran kırmızı kart cezalısı. Mersin ise sahasında çoğunluğu A2 oyuncularından oluşan Ankaragücü’ne kaybetti. Konuk ekipte ise defansın önemli isimlerinden İbrahim Kaş’ın üç ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Kayseri gibi zorlu bir deplasmanda alınan galibiyet oyuncuları ateşleyecektir. Bursaspor taraftarıyla zafere ulaşır.

125 İst. B.B-Trabzon Üst
Teknik Direktörlüğe Arif Erdem’in gelişi ile düşüşe geçen İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Galatasaray’a deplasmanda 4-1 mağlup olarak ikinci yarıya da iyi bir başlangıç yapamadı. Ev sahibi takımda ayrıca takımın gol yükünü sırtlayan yıldız forvet Webo kart cezası nedeniyle forma giyemeyecek.
Devreyi Ordu galibiyeti ile kapatan ve ikinci devredeki ilk karşılaşmasında da Manisaspor’u geçen Trabzonspor, 6. sıraya yükseldi, ilk 4 için moral buldu. Bordo-mavili takımda Serkan Balcı, Belediye deplasmanında forma giyemeyecek.
Ancak konuk ekip için sevindirici haber gol krallığının zirvesindeki Burak Yılmaz’ın tekrar eski formuna kavuşması. İç sahadaki namağlup unvanını koruyan İstanbul Belediye deplasmanına giden Trabzonspor’u favori göstermek zor. Bu yüzden ilk seçenek olarak 2,5 gol üstü seçeneği değerlendirilmeli.

Haberin Devamı

Bursa çıkışta

Kalkan’dan 12.76 katı
Tahminleri ve yorumları ile iddiaseverlere yol gösteren editörümüz Levent Kalkan, 2 Ocak Salı günkü Taktik sayfamızda yayınlanan kuponunda 5 maçı da doğru tahmin ederek 12,76 katı kazandırdı.

Bursa çıkışta