Levent Kalkan

Levent Kalkan

leventk@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

106 Dundalk-Bohemian 1
Ev sahibi Dundalk, 6-1’lik Galway ve 5-1’lik Bray Wanderers galibiyetleri ile hem moral buldu hem de yükselişe geçti. Takımın formda golcüsü Mark Quigley’de iki müsabakada da rakip ağları boş geçmedi ve ne kadar formda olduğunu gösterdi. Bohemians ise özellikle deplasman maçlarında aldığı başarılı sonuçlarla orta sıralardaki yerini korumayı başarsa da bir türlü istikrarı yakalayamıyor. Dundalk saha avantajını da iyi kullanır ve sahadan zaferle ayrılır.
130 Kalmar-Trelleborg 1
Lider Helsingborg ile puan farkının daha fazla açılmasına izin vermek istemeyen Kalmar, sahasında çok farklı bir oyun ortaya koyuyor. Ev sahibi, taraftarı karşısında çıktığı 7 maçta, 6 galibiyet, 1 beraberlik aldı. Rakip ağları 12 kez havalandıran Kalmar, kalesinde de sadece 4 gol gördü. Trelleborg ise istediği çıkışı bir türlü yakalayamıyor. Çok gol atmalarına rağmen kalesini de rakiplerine kapatamıyor. Kalmar, rakibinin defansta yaptığı hataları affetmez ve galibiyet serisini sürdürür.
216 Lillestrom-Viking 1
Ligin en golcü takımı olma unvanını elinde bulunduran Lillestrom, bunu sonuçlara da yansıtarak zirveye yaklaşmak istiyor. Ev sahibi son maçında 78. dakikada Stefan Magnusson’un kırmızısıyla 10 kişi kalmasına rağmen, 90’da attığı golle üç puanı kapmıştı. 10 maçlık galibiyetsizlik serisini bozan Viking son üç karşılaşmasından iyi sonuçlar çıkarmasına rağmen bu sezon onlara güvenmek çok zor. Lillestorm kazanacaktır.
217 Rosenborg-Sarpsborg 1
Songdal’la oynayacağı karşılaşmanın ertelenmesinin ardından toparlanan Rosenborg, Odd Grenland ve Viking beraberliği ile Aalesund ve Tromso galibiyetleri ile moral buldu. Sarpsborg ise deplasmanda çıktığı 6 müsabakadan sadece 2 puan aldı ve 5 haftadır da galibiyete hasret. Son şampiyon, Sarpsborg engelini kayıpsız geçecektir.


Dundalk’a güvenin