Levent Kalkan

Levent Kalkan

leventk@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Ateş hattındaki Gaziantep, Trabzon ve Karabük, üst gruptaki Eskişehir, Antalya ve Kayseri’yi puansız gönderir. Kasımpaşa-Bursa randevusunda Gol Var seçeneği öne çıkıyor, Mersin İ.Y.-Beşiktaş maçında ise gol barajı aşılır

EV SAHİPLERİ ŞANS TANIMAZ

EV SAHİPLERİ ŞANS TANIMAZ

Ordu’yu deplasmanda yenerek ligde kalma yolunda dev bir adım atan Gaziantep hem moralli hem de formda. Evindeki son 2 maçta Kasımpaşa ve Bursa’yı deviren kırmızı-siyahlı takım, Eskişehir’i de yenecek güçte. Bu maçta Gol Var ihtimali de düşünülebilir.

EV SAHİPLERİ ŞANS TANIMAZ


Kayseri galibiyetiyle kendine gelen Galatasaray, Real Madrid sınavı öncesi Büyükşehir’i ağırlayacak. Fatih Terim bu mücadelede milli takımlardan dönen bazı aslarını dinlendirebilir. Sarı-kırmızılı takım, cezalı Holmen’den yoksun rakibini mağlup edecektir.

EV SAHİPLERİ ŞANS TANIMAZ


Son 3 haftada Trabzon ve Beşiktaş’ı yenerken, Mersin’le berabere kalan Kasımpaşa çok formda. Bursa’nın özgüveni de yüksek. Şampiyonlar Ligi hesapları yapan iki takımın bir başka ortak özelliği çok atıp, çok yemeleri. Bu maçta Gol Var ihtimali öne çıkıyor.

EV SAHİPLERİ ŞANS TANIMAZ


Haftanın belki de en kritik maçı Avni Aker’de oynanacak. Ligden düşme tehlikesini ciddi şekilde hissetmeye başlayan Trabzonspor’un, Antalya’yı yenmekten başka çaresi yok. Antalya’nın dış saha karnesi çok zayıf. Trabzonspor istediğini alacaktır.

EV SAHİPLERİ ŞANS TANIMAZ


Son 8 haftada, 5 yenilgi, 3 beraberlik alan Karabük resmen dibe vurdu. Ateş hattına gerileyen kırmızı-mavili takım rahat bir nefes almak için Kayseri önünde varını yoğunu ortaya koyacaktır. Karabük, cezalı Bobo’dan yoksun olan rakibini puansız gönderir.

EV SAHİPLERİ ŞANS TANIMAZ


Ligde tutunmak için son kozlarını oynayan Mersin İ.Yurdu, Beşiktaş önünde kazanmak için risk alacak. Kartal’da, milli takımdan sakat dönen Sivok yok ama Almeida golleriyle sahalara dönüş yaptı. Bu maçta gol barajı büyük olasılıkla aşılacaktır.