Levent Kalkan

Levent Kalkan

leventk@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

511 Lyon-B.Münih Alt
Bayern Münih, Fransa temsilcisi Lyon’u Robben’in golüyle yıkmayı başarmıştı. Bayern, zorlu deplasmanda ise iyi kapanarak skor avantajını korumak isteyecektir. Çok zor bir karşılaşma. Özellikle maç sonucu oynamak riskli bir tercih olacaktır. Bu yüzden az gol denenebilir.

535 Barcelona-Inter Üst
İtalya deplasmanında şok yaşayan Barcelona, Devler Ligi’ne veda etme tehlikesi ile karşı karşıya kaldı. Inter ise bu karşılaşmaya 3-1’lik skor avantajı ile çıkacak. Barça ilk dakikadan itibaren hem seyirci ile hem de baskılı futbolla rakibini bunaltmaya çalışacaktır. Başlangıç düdüğünün ardından 15 dakikada atılacak bir gol karşılaşmayı düelloya çevirebilir. Bu yüzden 2,5 gol üstü tercih edilmeli.

554 Elfsborg-B’Karna Üst
Ligin en golcü takımı unvanını elinde bulunduran Elfsborg’un bu sezonki 8 maçının 6’sında 2,5 gol barajı aşıldı. Brommapojkarna ise forvet hattında yaşadığı sıkıntıyı, uyguladığı katı defansla şu ana kadar kapatmayı başardı ve sürpriz sonuçlar aldı. Bunu Elfsborg deplasmanında da devam ettirebilirler. Fakat kalelerini güçlü rakiplerine kapatmaları çok zor. Bu yüzden müsabakada bol gol ilk seçenek.