Levent Kalkan

Levent Kalkan

leventk@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

İlk tercih beraberlik

121 Akhisar Bld.-Bolu 0
Bank Asya 1. Ligi’nde zirve adayları Akhisar Belediye ile Bolu karşı karşıya geliyor. Ev sahibi Akhisar son iki haftada önemli puanlar kaybetti ve 4. sıraya geriledi. Konuk ekip Bolu ise Sakarya karşısında üç puanı 7 golle alarak formda olduğunu herkese gösterdi. Bu sezon en göze çarpan istatistik Akhisar’ın evinde, Boluspor’un da deplasmanda beraberliğe razı olması. Zirve yarışında aldığı her puanı kâr sayan iki takımın maçında ilk tercih eşitlikten yana kullanılmalı.

224 Gaziantep-Galatasaray Alt
Sivasspor’un serisine nokta koyan Gaziantepspor, iç sahada aldığı puanlarla ayakta kalmaya çalışıyor. Hikmet Karaman’ın gelişinin de başarılı performansta büyük payı olduğunu unutmamak gerekir. Galatasaray’da ise kayıplar sürüyor. Sarı-kırmızılılarda Kazım’ın ani gidişini yönetim eski oyuncusu Necati Ateş’i takıma geri döndürerek doldurmaya çalıştı. Ayrıca Cim-Bom’da Baros krizi bitmek bilmiyor. Sakatlığı nedeniyle sahalardan uzak kalan Çek yıldız, Antalya maçında da gördüğü kartla cezalı duruma düştü. Bu yaşananlardan sonra Aslan için Antep deplasmanında ‘kazanır’ demek zor. İlk seçenek 2,5 gol altı.

269 Kasımpaşa-Denizli 1
Emin adımlarla zirveye yürüyen Kasımpaşa iç sahada çok başarılı bir performans ortaya koyuyor. Taraftarı karşısında çıktığı 9 maçtan 7’sini kazanan 2 mücadeleden de 1 puanla ayrılarak namağlup unvanını koruyan ev sahibi, Kartal önünde bıraktığı iki puanı telafi etmek istiyor. Denizlispor’da ise tam bir kaos ortamı var. Konuk ekipte Caner ve İsmail gördükleri kırmızı kartla cezalı duruma düştü. Ayrıca takımın eski oyuncusu Emrah Eren alacakları için kulüpteki malların bazılarını haczettirdi. Kasımpaşa, rakibinin bu olumsuzluklarından yararlanır ve evindeki başarılı performansını sürdürür.

Haberin Devamı

İlk tercih beraberlik