Levent Kalkan

Levent Kalkan

leventk@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

183 Bolton-Chelsea Üst
İki takım hafta içi İngiltere Carling Cup’ta karşı karşıya geldi ve Chelsea, Bolton’u 4-0 gibi farklı bir skorla mağlup etmeyi başardı. Ev sahibi Bolton’un artık kaybedecek bir şeyi olmadığı için her maçın ilk dakikasından itibaren açık bir futbol oynuyorlar ve gol atabildikleri kadar, kalelerinde de gol görüyorlar. Kupanın bir provası daha hafta sonu yaşanır, 2,5 gol barajı çok rahat aşılır.

263 Juventus-Napoli 1
Serie A’da zirve mücadelesini sürdüren Juventus, en yakın rakibi Sampdoria’yı farklı bir skorla mağlup ederek büyük moral buldu. Napoli ise orta sıralardaki yerini korumak istiyor. Fakat, bu sezon dış sahada ortaya koyduğu performansla, Juventus deplasmanında sürpriz yapması çok zor. Ev sahibi taraftar desteğini de arkasına alarak üç puana ulaşır.

Haberin Devamı

274 Schalke-Leverkusen Üst
Schalke, liderlik yarışındaki rakipleri ile yaptığı zorlu maçlardan en az hasarla kurtulma çabasında. Leverkusen ise hala namağlup unvanını koruyor ve averaj farkı ile liderlik koltuğunu kimseye kaptırmıyor. Ev sahibi taraftarı karşısında ortaya koyduğu performansla bekleneni veremedi. Zorlu maçta sürpriz sonuçlar çıkma ihtimali çok yüksek. Bu yüzden ilk tercih 2,5 gol üstü.

337 Karabük-Karşıyaka 1
Bank Asya 1. Lig’de emin adımlarla zirveye yürüyen Karabük, şu anda iç sahada en çok puan toplayan ikinci takım ve ‘Korkunç ev sahibi’ unvanını almayı başardı. Karşıyaka ise beklenen futbolu bir türlü ortaya koyamıyor ve orta sıralardan bir türklü yükselmeyi başaramıyor. Karabük moralsiz rakibi karşısında seyirci desteğini iyi kullanır ve galip gelir.