Levent Kalkan

Levent Kalkan

leventk@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Real, Valencia karşısında Barcelona ile puan farkının 4’e inmesini engelleyemedi. Kredisi tükenen yıldızlar topluluğu Atletico’yu yener

623 Dortmund-B.Münih Üst
Haftanın değil belki de sezonun maçı. Lider Dortmund en yakın takipçisi Bayern’i konuk ediyor. Dortmund koltuğu kaptırmamak için, Bayern ise rakibini yakalamak için sahaya çıkacak. Ev sahibini Lewandowski ve Kagawa ikilisi taşıyor. Konuk ekipte ise Robben-Ribery-Gomez üçlüsü müthiş bir sezon geçiriyor. Ligde Dortmund evinde 11 maçtır kaybetmiyor. Bayern de son 5 karşılaşmasını kazanmayı başardı. Mücadele bence düelloya sahne olur ve 2,5 gol barajı aşılır.

646 Juventus-Lazio 1
Milan’ın Fiorentina mağlubiyetinin ardından liderlik koltuğunu kapan Juventus’un tek hedefi puan kaybetmemek. Siyah-beyazlılar bu sezon iç sahada namağlup unvanını koruyan tek takım. Lazio ise üçüncülüğü Udinese’ye kaptırarak Şampiyonlar Ligi biletini çöpe atmak istemiyor. İki takım arasındaki ilk maçı deplasmanda Juventus 1-0 kazanmıştı. Bu kez de sonuç değişmez ve siyah-beyazlılar galibiyete ulaşır.

654 A.Madrid-R.Madrid 2
Real Madrid kâbus görmeye başladı. Konuk ekibin ezeli rakibi Barcelona ile yaptığı 10 puanlık fark eridi ve son olarak alınan Valencia beraberliğinin ardından 4’e indi. Atletico Madrid ise bu sezonki yatırımlarının meyvesini toplayamadı. Ev sahibi son olarak Levante deplasmanından mağlubiyetle döndü. Ancak yine de Atletico’yu hafife almamak gerekir. Çünkü çok tehlikeli ayaklara sahipler. Her şeye rağmen artık kredisini tüketen Real, Madrid derbisini kazanarak hatasını telafi eder.

Haberin Devamı

Krediler bitti