Levent Kalkan

Levent Kalkan

leventk@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

173 W.Bremen-Freiburg 1
Almanya’da sezona 2-0’lık Kaiserslautern galibiyetiyle başlayan Werder Bremen geçen hafta Leverkusen deplasmanından 1-0 mağlup ayrıldı. Yeşil-beyazlı takım bu maçta olumlu bir mücadele ortaya koymasına rağmen 86. dakikada yediği gole engel olamadı. W.Bremen, ilk iki haftayı Augsburg beraberliği ve Mainz yenilgisiyle kapatan Freiburg’u puansız gönderecektir.

256 Vitesse-Utrecht 1
Hollanda Ligi’nin dişli ekiplerinden Vitesse sezona pozitif bir giriş yaptı. Den Haag beraberliğinin ardından Venlo’yu 4-0 mağlup etmeyi başaran sarı-siyahlı takım, Utrecht’i de yenerek çıkışını sürdürmek istiyor. Vitesse’nin bu maçtaki en büyük şansı Utrecht’in formsuzluğu olacaktır. Ev sahibi takımın zor da olsa sahadan galibiyetle ayrılacağını düşünüyorum.

Haberin Devamı

366 Salzburg-S.Graz 1
Avusturya’da haftanın en önemli maçlarından biri lider Salzburg ile ligin dişli ekiplerinden Sturm Graz arasında oynanacak. Salzburg ilk 4 haftada 10 puan toplayarak bu sezon da şampiyonluğun en güçlü adayı olduğunu gösterdi. Sturm Graz ise 4 maçta yalnızca 5 puan toplayabildi. UEFA Avrupa Ligi play-off turu yorgunu olan iki takımın randevusunda Salzburg istediğini alır.

Salzburg kazanır