Levent Kalkan

Levent Kalkan

leventk@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Sivas hız kesmez

503 Sivas-Antalya 1
Sivasspor, Spor Toto Süper Ligi'nin son haftalardaki en formda ekibi. Kırmızı-beyazlılar, yakaladığı müthiş çıkışla bir anda play-off potasına girdi. Ligde 9 maçtır mağlubiyet yüzü görmeyen ev sahibinde Hayrettin sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek. Antalya ise son olarak Beşiktaş'a mağlup olmasına rağmen bu mücadelede şanssız olduklarını kabul etmek gerekir. Şimşek'te de Ömer Çatkıç'ın sakatlığının ardından kaleye geçen Sammy Ndjock forma giyemecek. Tecrübeli file bekçisi Ömer'in bu kadar aranın ardından nasıl bir performans ortaya koyacağı soru işareti. Sivasspor, taraftarı karşısında kazanarak yenilmezlik serisini sürdürecektir.

Haberin Devamı

555 Barcelona-R.Madrid 1/1
Ezeli rakipler Barcelona ile Real Madrid bu kez de İspanya Kupası'nda 2-1'in rövanşında karşı karşıya geliyor. Geçtiğimiz hafta oynanan ve Barça'nın galibiyeti ile sona eren dev mücadele sonrasında Real'de Teknik Direktör Jose Mourinho ağır bir dille eleştirilirken, birçok oynucuyla da problemleri olduğu ortaya çıktı. Barcelona, rakibinin bu durumdan faydalanır ve birkez daha Real Madrid'i eli boş gönderir.

Sivas hız kesmez

9,37 katı
Taktik sayfamızdaki tahminleri ve yorumları ile iddaaseverlere yol gösteren editörümüz Levent Kalkan, 20 Ocak Cuma günü yayınlanan kuponunda 5 maçı da doğru bilerek 9,37 katı kazandırdı.

Sivas hız kesmez