Trabzonspor Lider aranıyor

Lider aranıyor

02.10.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Mersin İdman Yurdu maçında lider oyuncu eksikliğine dikkat çekti. Futbolcularıyla bir toplantı yapan Şenol hoca, son karşılaşmadaki hataları anlattı, çözüm çarelerini dile getirdi

Lider aranıyor

Mersin İdman Yurdu ile sahasında berabere kalan Trabzonspor’un Teknik Direktörü Şenol Güneş, özellikle bir liderinin bulunmamasından yakındı.

Haberin Devamı

Güneş, “Oyuncular rakibin baskısında çözüm üretmek için bireysel düşüncede hep başkalarından bir şeyler beklemiş olabilirler. Bunda kötü niyet yok ama topu alıp kullanıp gol atarım, diye düşünürken rakip sana top verir mi? Topa sahip olabilen, pas yapabilen oyuncular var karşılarında... Bir iki oyuncumuz topu kazanmak için savaştı. Onun dışında sahada sayısal olarak eksik göründük” dedi.

Cuma günkü Kasımpaşa maçının hazırlıklarına dünden itibaren başlayan bordo-mavililerin antrenmanına, sakatlıkları bulunan Colman ve Tolga ile hasta olan Halil katılmadı. Teknik Direktör Şenol Güneş, idman öncesinde futbolcularıyla saha kenarında yaptığı 15 dakikalık toplantıda, Mersin maçındaki hataları anlattı, uyarılarda bulundu.

Haberin Devamı

Mersin İdman Yurdu maçında forma giyen oyuncular ayrı bir sahada yenileme antrenmanı yaptıktan sonra soyunma odasına giderken, diğer futbolcular pas ve şut çalışması gerçekleştirdi. Yarı sahada yapılan gol çalışmasında genç futbolcu Emre Güral attığı gollerle dikkat çekti. Antrenmanı saha kenarından izleyen kaptan Tolga Zengin teknik direktör Güneş ile uzun süre Mersin maçının değerlendirmesini yaptı.