Basaksehir "Ligden dışarı çıkarız!"

"Ligden dışarı çıkarız!"

15.06.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Başakşehir’in hocası Avcı seneye de ilk 4 içinde olmak istediklerinin altını çizdi, “Her sene çok üzerine koyarsak bu ligden dışarı çıkmış oluruz” dedi.

Ligden dışarı çıkarız

Galatasaray’dan Aurelien Chedjou ve Feyenoord’dan Eljero Elia ile kadrosunu güçlendiren Medipol Başakşehir’in Teknik Direktörü Abdullah Avcı önümüzdeki günlerde üç yeni transfer daha yapabileceklerini açıkladı.

Haberin Devamı

Transferde bir merkez orta saha, bir forvet ve bir sol bek alabileceklerini bildiren Avcı, “Orta sahada Emre Belözoğlu’na yakın neler bulabiliriz diye bakıyoruz. Forvette Adebayor, Mehmet Batdal ve Cikalleshi var. Mustafa Pektemek’i de uygun şartlarda olursa değerlendirebiliriz. Napoleoni de bizimle. Forvete doğru oyuncu bulursak alırız, yoksa aynı oyuncularla yola devam ederiz. Belki bir de sol bek alırız. Clichy çok özel bir oyuncu, teklifimizi yaptık bekliyoruz” diye konuştu.

Visca ve Adebayor’un takımda kalacaklarını kaydeden Abdullah Avcı önümüzdeki sezon ligi ilk 4 içinde bitirmek istediklerini de dile getirdi.

Başarılı teknik adam, “Önümüzde çok güzel hedefler ve yeni fırsatlar var. Öncelikle Şampiyonlar Ligi’ni test edeceğiz. Devam edebilirsek harika olur, edemezsek UEFA Avrupa Ligi’nde gruplarda olmak istiyoruz. Geçen sezon 73 puan aldık, harikaydı. Gelecek sezon ilk 4’ün içinde olursak, Avrupa kupalarında gruplara kalırsak ve tabii ki kupa da bunların arasında yer alırsa gerçekçi hedef bu olabilir. Her sene çok üzerine koyamayız. Her sene çok üzerine koyarsak bu ligden dışarı çıkmış oluruz” yorumunu yaptı.

Haberin Devamı

Yazarlar