Fransa Ligue 1 Lille genç yıldızın transferi için Burak Yılmaz'ı devreye soktu!

Lille genç yıldızın transferi için Burak Yılmaz'ı devreye soktu!

10.05.2022 - 09:21 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz sezon 10 yıl sonra 3 Türk futbolcusu ile şampiyonluk kazanan Lille, Süper Lig'den transfer listesine aldığı Türk futbolcu için Burak Yılmaz'ı devreye soktu.

Lille genç yıldızın transferi için Burak Yılmazı devreye soktu

Sezonu şampiyon tamamlayan Trabzonspor'da, oyunculara teklif yağıyor. Bordo-mavili kulüpte bu sezon 15 karşılaşmada süre alan 19 yaşındaki Ahmetcan Kaplan, Avrupa devlerinin radarına girdi.

Haberin Devamı

Lille Anmetcan Kaplan için devrede

Son dönemlerde ülkemizden yaptığı transferlerle dikkat çeken Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille, Trabzonspor'dan Ahmetcan Kaplan ile yakından ilgileniyor.

Geride bıraktığımız sezonu şampiyon tamamlayan ve kadrosunda Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı (CSKA'da kiralık) ve Zeki Çelik gibi isimleri bulunduran Fransız temsilcisi, 19 yaşındaki oyuncunun transferini bitirmek istiyor.

Lille genç yıldızın transferi için Burak Yılmazı devreye soktu

Burak Yılmaz'ı araya soktular

Yeni Şafak'ın haberine göre; Ahmetcan Kaplan için transfer çalışmalarına başlayan Lille, Burak Yılmaz'ı bu transferde araya soktu. Yılmaz üzerinden 19 yaşındaki oyuncuyu telefonla aratan Lille'in, kısa süre içerisinde Trabzonspor'a resmi teklif yapması bekleniyor.

"Ahmetcan'ın gidişatından mutluyuz"

Haberin Devamı

Hatayspor maçının ardından açıklamalarda bulunan Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 19 yaşındaki stoper Ahmetcan Kaplan'ın çok önemli bir potansiyel olduğunu söyledi. Avcı, ''Trabzonspor'a geldiğimde A Takımdaydı ama süre almıyordu. Çalışmalara başladıktan sonra çok önemli bir potansiyel olduğunu gördük. Önemli mesafe kat ediyor. Ters ayakla ters tarafta oynamasına rağmen. Gidişatından mutluyuz. Kendini geliştirmeye, yatırım yapmaya devam ediyor. Umarım gelişerek devam eder'' ifadelerini kullandı.

Lille genç yıldızın transferi için Burak Yılmazı devreye soktu

Yazarlar