Dünya Kupası Lionel Messi: Herkes için ağır bir yenilgi oldu

Lionel Messi: Herkes için ağır bir yenilgi oldu

22.11.2022 - 17:53 | Son Güncellenme:

Dünya Kupası'nda Suudi Arabistan'a 2-1 mağlup Arjantin'de Lionel Messi ve Angel Di Maria açıklamalarda bulundu.

Lionel Messi: Herkes için ağır bir yenilgi oldu

Dünya Kupası'nda Suudi Arabistan'a 2-1 mağlup olarak şok bir skorla turnuvaya başlayan Arjantin'de Lionel Messi ve Angel Di Maria açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

"HERKES İÇİN AĞIR BİR YENİLGİ OLDU"
Arjantinli yıldız Messi yenilgiyle ilgili olarak şu ifadeleri kullandı: "Böyle başlamayı beklemiyorduk. Hiçbir bahane yok. Bu yolda birlikte olmalıyız. Her zamankinden daha fazla kenetleneceğiz ve sonraki maçları kazanacağız. Arabistan'ın iyi oyunculara sahip, topu çok iyi çeviren ve savunma çizgisini çok iyi kullanan bir takım olduğunu biliyorduk. Mazeretimiz yok. Herkes için ağır bir yenilgi oldu. Turnuvaya böyle başlamayı beklemiyorduk. Kalan maçları kazanmak zorundayız"

"İNSANLAR BİZE GÜVENMELİ"
"Sonuç bizi üzdü. Çok acı. Ancak insanlar bu takımın onları hayal kırıklığına uğratmayacağına ve önümüzdeki iki maçta bunun için gideceğimize güvenmeli. Daha önce bu tür oyunları oynadık ve iyi performans göstereceğiz. Şimdi her zamankinden daha fazla birlik olma, ne kadar güçlü olduğumuzu gösterme zamanı"

Haberin Devamı

"İKİNCİ YARI KÖTÜYDÜK"
Arjantinli golcü oyuncu Lautaro Martinez yenilgiyle ilgili olarak, "İkinci yarı kötüydük. Küçük detaylar farkı ortaya koydu. Bunları telafi etmek zorundayız" dedi.

Angel Di Maria, önümüzdeki maçlarda bunu telafi edeceklerine inandığını söylerken, "Suudi Arabistan'ı 5-0 yenebilirdik. Önümüzde iki tane final maçı var ve tur atlamak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız" açıklamasını yaptı.

Orta saha oyuncusu Papu Gomez ise, "İlk yarıda gol fırsatlarımzı vardı ama hep ofsayta düştük. Sonra adeta sahadan kaybolduğumuz o 5 dakika yaşandı. 2-1 geri düşünce skoru tersine çeviremedik. Zor olduğunu biliyoruz. Taraftarlarımızın gücü arkamızda. Düzeltmemiz gereken şeyler var" dedi.

Arjantin, C Grubu'ndaki ikinci maçını Cumartesi günü Meksika ile oynayacak.