Dünyadan Futbol Lionel Messi: Kendime 'ne aptalsın' dedim!

Lionel Messi: Kendime 'ne aptalsın' dedim!

01.12.2023 - 20:11 | Son Güncellenme:

Lionel Messi, Dünya Kupası'nı kazandıkları son turnuvaya dair konuştu. Arjantinli yıldız, Hollanda maçında tartışılan sevincine değindi.

Lionel Messi: Kendime ne aptalsın dedim

Hollanda müsabakasının ardından pişman olduğunu belirten Lionel Messi, "İnsanların saha dışında konuşması beni rahatsız ediyor. Ben hiçbir zaman bunu yapmadım. Galiba van Gaal bunu bilerek yaptı. Bu tarz şeyleri sevmiyorum. Hollanda maçında yaptığım sevinçten sonra çok pişman oldum ve kendime 'Ne aptalsın' dedim" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Dünya Kupası'nı kazanacaklarından emin olduğunu vurgulayan Lionel Messi, "Dünya şampiyonu olacağımdan emindim. Tanrı'nın dünya şampiyonu olmamı istediğini biliyordum. Gerçekten kötü zamanlar geçirdim ama sonunda oldu. Tüm Arjantin halkının desteğini almak benim için bir zafer gibi. Bugün ülkenin en az yüzde 95'i beni seviyor" dedi.

Lionel Messi şampiyonluk seremonisinde kupayı öpmesine dair, "Dünya Kupası'nı kazandıktan sonra kupanın yanına gittiğimde 'merhaba' diye tekrarlamaya başladım. Onu ilk kez görüyordum. Işığı vardı, parlıyordu. Ona dokunabilmek çok güzeldi" diye konuştu.

Polonya maçında kaçırdığı penaltıdan sonra özel olarak çalıştığını belirten Lionel Messi, "Polonya maçında penaltı kaçırınca antrenmanlarda farklı şekilde şutlar denemeye başladım. Eski günlerdeki gibi kaleciyi izlemeye ve son ana kadar riske etmeye başladım. Rulli ve Armani'ye birçok penaltı attım, Martinez'e çok şut çekmedim" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Yazarlar