Dünyadan Futbol Avrupa'da transfer turu! Kim Min Jae'ye çılgın teklif

Avrupa'da transfer turu! Kim Min Jae'ye çılgın teklif

13.05.2023 - 14:56 | Son Güncellenme:

Avrupa liglerinde şampiyonluk mücadeleleri tüm hızıyla devam ederken kulüpler de bir yandan transfer çalışmalarıyla yoğun bir şekilde ilgileniyor. İşte Avrupa'da transfer hareketliliğinde son durum...

Avrupada transfer turu Kim Min Jaeye çılgın teklif

Avrupa'da kulüpler bir yandan da transfer çalışmalarıyla yoğun bir şekilde ilgileniyor. Kulüpler sürpriz imza peşindeler.

Haberin Devamı

Birçok Avrupa kulübü şimdiden transfer dönemine yoğunlaşmış durumda. Gelecek sezon için kadrolarını güçlendirmek isteyen ekipler harekete geçmiş durumda.

İşte Avrupa'da yaşanan son dakika transfer gelişmeleri...

Mario Balotelli'den şaşırtan transfer kararı! Görüşmeler başladı

Süper Lig'de Adana Demirspor formasıyla attığı gollerle alkış toplayan İtalyan yıldız, sezon başında Sion'un yolunu tutmuştu. İsviçre ekibinden ayrılmayı planlayan Balotelli, sürpriz transfer kararı aldı. Tecrübeli golcünün talep ettiği rakamı duyurdular.

Real Madrid, Joshua Kimmich'i radarına aldı!

La Liga devi Real Madrid, gelecek sezon transfer planlamasına başladı. İspanya temsilcisinin, Bayern Münih'in orta saha oyuncusu Joshua Kimmich'i kadrosuna katmak istediği öğrenildi.

Bayern Münih forması giyen Joshua Kimmich, bu sezon sergilediği performans ile dikkatleri üzerine çekti. Alman basınında çıkan habere göre tecrübeli futbolcuya Real Madrid'in talip çıktığı öğrenildi. Haberin detayında Real Madrid'in, 28 yaşındaki Alman orta saha ile 2024 yılında sözleşme imzalamak istediği belirtildi. 28 yaşındaki futbolcu Alman ekibiyle 344 maça çıktı. Joshua Kimmich bu süreçte 39 gol ve 94 asist yapma başarısı gösterdi.


Kim Min Jae'ye Manchester United'dan çılgın teklif

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United, Napoli forması giyen Kim Min Jae için flaş bir transfer teklifinde bulundu.

Erik ten Hag yönetimindeki Manchester United, Napoli'de oynayan Kim Min Jae'yi kadrosuna katmak için harekete geçti. İtalyan basınından Foot Mercato'da yer alan habere göre; İngiliz ekibi, Güney Koreli stoperin menajeriyle geçtiğimiz hafta bir görüşme gerçekleştirdi. Premier Lig'de oynamaya sıcak bakan Kim Min Jae'ye oldukça yüksek bir transfer teklifi sunulduğu ve önerilen maaşın bir forvet düzeyinde olduğu vurgulandı. Manchester United'ın bu transferde ısrarcı olduğu aktarıldı.

 

Haberin Devamı
Moussa Diaby için dudak uçuklatan bonservis bedeli! Dev kulüpler peşinde

Bayer Leverkusen'de forma giyen Moussa Diaby, gösterdiği performans ile dev kulüpleri peşine taktı. Öte yandan Alman temsilicinin 23 yaşındaki futbolcu için istediği bonservis bedeli dudak uçuklattı.

Almanya Bundesliga ekiplerinden Bayer Leverkusen'de gösterdiği performansla dikkat çeken Moussa Diaby'e dev kulüpler talip oldu. L'Equipe'te yer alan habere göre; PSG, Arsenal ve Newcastle United, 23 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor. Bayer Leverkusen oyuncuyu satmak istemese de 50 milyon euronun üzerinde gelecek olan teklifleri değerlendirecek. Diaby bu sezon Bundesliga'da 30 maça çıktı, 9 gol ve 8 asist yapma başarısı gösterdi.

Hugo Lloris'e Suudi Arabistan kancası! Rekor teklif

Premier Lig ekiplerinden Tottenham'ın file bekçisi Hugo Lloris'e Suudi Arabistan'dan rekor bir teklif geldiği kayda geçti.

Tottenham'ın tecrübeli file bekçisi Hugo Lloris, Dünya Kupası'nda da gösterdiği performansla dev kulüplerin radarına girdi. Daily Mail'de yer alan habere göre adı açıklanmayan bir Suudi Arabistan kulübü, Fransız kaleciye yıllık 16 milyon euroluk bir teklif yaptı. 2024 yılında sözleşmesi sona erecek olan file bekçisinin de Arabistan ekibine sıcak baktığı kaydedildi. 36 yaşındaki Fransız oyuncu bu sezon Premier Lig'de 25 maça çıktı ve 39 gol yedi.

Borussia Dortmund'un Mahmoud Dahoud planı!

Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund forması giyen Mahmoud Dahoud’un, gelecek sezonda Brighton forması giymeye yakın olduğu öğrenildi.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Brighton’ın, Borussia Dortmund forması giyen ve bu sezon performansı ile dikkat çeken Mahmoud Dahoud’u kadrosuna katmak için çalışmalara başladığı öğrenildi. Fabrizio Romano'nun haberine göre Brighton’ın, Mahmoud Dahoud ile anlaşmaya çok yakın olduğu kayda geçti. Suriye asıllı Alman futbolcunun, önümüzdeki haftalarda bonservisini alarak İngiliz ekibine imza atması bekleniyor.

Haberin Devamı