Süper Lig Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'dan son dakika transfer haberleri

Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'dan son dakika transfer haberleri

31.01.2024 - 09:18 | Son Güncellenme:

Türkiye'de transfer dönemi 9 Şubat tarihine kadar devam edecek. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor kadrolarını güçlendirmek için transfer görüşmelerine hız verdi. Günün öne çıkan son dakika transfer haberlerini sizler için derledik...

Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspordan son dakika transfer haberleri

Türkiye'de transfer döneminin bitmesine sayılı günler kala hareketli saatler yaşanıyor. Avrupa'nın 5 büyük liginde bugün transfer penceresi kapanacak. Türkiye'de ise 9 Şubat tarihine kadar transfer yapılabilecek. Avrupa'da mücadele eden temsilcilerimiz 2 Şubat Cuma gününe kadar son listelerini UEFA'ya bildirmek zorunda ve 3 değişiklik yapma hakkına sahip.

Haberin Devamı

Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'da transfer girişimleri hız kazandı. Günün öne çıkan transfer haberlerini sizler için derledik...

Adana Demirspor'da Stambouli de ayrıldı! Resmen açıklandı

Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor'da yaprak dökümü devam ediyor.

Akdeniz ekibi, orta saha oyuncusu Benjamin Stambouli ile yolların ayrıldığını duyurdu.

Adana Demirspor'un açıklaması şu şekilde:

"Profesyonel futbolcumuz Benjamin Stambouli'nin, babasının vefatı sonrasındaki süreçte ailesinin yanında olması talebi neticesinde oyuncumuzla beraber aldığımız karar doğrultusunda karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Stambouli'ye kulübümüze verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz."

NIANG'IN SÖZLEŞMESİNİ FESHETTİ

Akdeniz ekibi ayrıca Stambouli ile birlikte Mbaye Niang'ın sözleşmesinin feshedildiğini TFF'ye bildirdi. Niang'ın İtalyan ekibi Empoli'ye imza atması bekleniyor.

ADANA DEMİRSPOR'DA AYRILIKLAR

Adana Demirspor'da devre arası transfer döneminde daha önce Younes Belhanda, Jonas Svensson, Kevin Rodrigues ve Badou N'Diaye gibi takımın önemli isimleriyle yollar ayrılmıştı.

Başakşehir, Ryan Kent'e talip oldu

Fenerbahçe'de bu sezon fazla forma şansı bulamayan Ryan Kent'e yeni bir talip çıktı.

BAŞAKŞEHİR'DE YENİ ROTA KENT

Fenerbahçe'den daha önce Emre Mor ile ilgilenen ancak transfer istediği sonucu alamayan Başakşehir, bu kez rotasını Ryan Kent'e çevirdi.

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre, İstanbul temsilcisi, Ryan Kent ile ilgileniyor.

ADI GEÇEN DİĞER TAKIMLAR

27 yaşındaki futbolcunun adı daha önce Hull City, Cardiff City ve Dinamo Zagreb ile anılmıştı.

FENERBAHÇE PERFORMANSI

Fenerbahçe'de bu sezon 15 maça çıkan Ryan Kent, 1 gol attı 2 asist yaptı.

Beşiktaş'ta Ante Rebic de topun ağzında!

Sezon başında Beşiktaş'a transfer olan Antre Rebic ile ilgili sürpriz bir ayrılık gelişmesi gündeme geldi.

Siyah-beyazlı yönetim yıllık garanti ücreti 2.5 milyon euro olan Rebic'in 2025'te bitecek sözleşmesini feshetmek istiyor.

Milan'dan bedelsiz transfer edilen 30 yaşındaki deneyimli futbolcu ise şu an için ayrılığa yanaşmıyor. Beklentileri karşılıksız bırakan Rebic'in düzenli oynayamamaktan şikayetçi olduğu aktarıldı.

Bu sezon Beşiktaş formasıyla 20 resmi maça çıkan Ante Rebic bu karşılaşmalarda 1 gol, 5 asistlik skor katkısı sağladı. (SABAH)

Haberin Devamı
Beşiktaş, William Carvalho transferinde sona yaklaşıyor!

Portekiz basınından Zerozero, Beşiktaş ile William Carvalho arasında anlaşmanın sağlandığını duyurdu. Real Betis ile olan sözleşmesinin bitimine 2.5 yıl olan 31 yaşındaki oyuncunun Beşiktaş'ın teklifini kabul ettiği ve Siyah-Beyazlılar ile 3.5 yıllık bir sözleşme konusunda anlaştığı belirtiliyor.

William Carvalho, 5.5 sezon geçirdiği Real Betis'ten ayrılmaya ikna olmuş durumda. Portekizli oyuncu, daha önce milli takımda çalıştığı Fernando Santos ile Beşiktaş'ta yeniden bir araya gelmeye hazırlanıyor. Fernando Santos'un da Beşiktaş'ta transfer adına ilk olarak kendisini istediği ifade edilmekte.

Zerozero, Real Betis ile Beşiktaş arasında henüz bir anlaşma sağlanamadığını fakat ortak bir yolda görüşmelerin olumlu sonuçlanacağına inanıldığını belirtiyor. Oyuncunun Beşiktaş'a gitmek istemesi nedeniyle Real Betis'in anlaşmaya ikna olacağı aktarılmakta.

Galatasaray'da Clauss, Tagliafico ve Rıdvan Yılmaz gelişmesi!

Sarı-Kırmızılı kulübün, Marsilya forması giyen 31 yaşındaki sağ bek Jonathan Clauss ile görüştüğü ortaya çıktı. Kulübüyle 2025 yılına kadar mukavelesi bulunan, aynı zamanda Fransa Milli Takımı’nın formasını da giymeye devam eden Clauss için Marsilya’ya ilk teklifin yapıldığı, ancak şu ana kadar olumlu veya olumsuz somut bir gelişmenin yaşanmadığı öğrenildi.

Galatasaray’ın ana planı, Clauss’u satın alma opsiyonuyla beraber kiralamak. Marsilya cephesinin ise bu sezon 18 lig maçında forma giyen ve 1 gol 2 asistle oynayan tecrübeli savunmacıyı bırakmasının o kadar da kolay olmayacağı belirtiliyor.

ANLAŞMA UZAK DEĞİL

Sol bek arayışları doğrultusunda gündeme gelen son isim de Fransa’dan. Sarı-Kırmızılılar, Lyon’un 31 yaşındaki oyuncusu Nicolas Tagliafico ile masaya oturdu. Fransız basınındaki iddialara göre Galatasaray’ın yaptığı ilk teklif kabul edilmedi. Ancak anlaşma çok uzak değil, bonservis pazarlıkları sürüyor.

2. TAKVİYE RIDVAN YILMAZ

Sarı-Kırmızılılar, gündemdeki yabancı oyunculardan biri transfer edilse bile Rıdvan Yılmaz’ı da kadrosuna katmaya çalışacak. Rangers’la bonservis sorununu çözmeye uğraşan Galatasaray Yönetimi, böylece yeniden yabancı bir sol bek ve Rıdvan rotasyonuyla sol bek krizini tamamen ortadan kaldırmayı hedefliyor. (FANATİK)

Serdar Dursun sürprizi! Fenerbahçe'ye geri dönüyor

Fenerbahçe, hücum hattını yerli bir forvet oyuncusuyla takviye etmek için çalışmalarını sürdürüyor. Yönetim ve sportif direktör Mario Branco, belirlenen adaylarla her gün görüşmeler gerçekleştiriyor. Sarı-Lacivertliler’in seçeneklerinden biri de sezon başında Karagümrük’e giden Serdar Dursun’u geri getirmek.

32 yaşındaki forvet, yapılan görüşmede dönmeye hazır olduğunu iletmişti. Tecrübeli oyuncu şimdi Fenerbahçe’den gelecek çağrıyı bekliyor. Serdar Dursun, Karagümrük’te şu ana kadar 23 karşılaşmada 6 kez ağları sarstı. Teknik direktör İsmail Kartal da Umut Nayir’in ayrılığı sonrası Serdar’ın dönmesine sıcak bakıyor. Başarılı oyuncu, Fenerbahçe formasını giydiği 2 sezonda 64 resmi maça çıkmış, 19 kez gol sevinci yaşarken, 9 da asist yapmıştı. (FANATİK)

Haberin Devamı
Galatasaray'dan Zeki Çelik için Roma'ya kiralama teklifi

Galatasaray'da Sacha Boey'in ayrılığının ardından gözler sağ bek takviyesine çevrildi.

Sarı-kırmızılılarda 2 Şubat Cuma gününe kadar UEFA kadrosu için liste verecek yönetim Roma'da forma giyen milli futbolcu Zeki Çelik için kiralama teklifinde bulundu.

Zeki Çelik bu sezon Roma'da tüm kulvarlarda 15 maça çıktı.

26 yaşındaki oyuncunun İtalyan ekibiyle 30 Haziran 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Zeki Çelik'in güncel piyasa değeri 6 milyon Euro.

Beşiktaş, Malang Sarr için pusuda!

Ara transferde sadece Jonas Svensson'u kadrosuna katan Beşiktaş'ta Malang Sarr, stoper takviyesinde listenin başındaki yerini koruyor. Sabah'ta yer alan habere göre kulübüyle 1.5 yıllık sözleşmesi bulunan Fransız futbolcu, şu ana kadar Avrupa'dan istediği teklifi alamadı. Siyah-beyazlılar ise 25 yaşındaki oyuncunun durumunu yakından takip ediyor. Avrupa'da ara transfer dönemi bu akşam bitecek. Sarr başka kulübe gitmezse Beşiktaş hem oyuncu hem de kulübüyle pazarlıklara başlayacak.

JOE WORRAL VE GABRİEL PAULİSTA OLMADI

Ayrıca Nottingham Forest'ın kaptanı Joe Worral için nabız yoklayan Beşiktaş, 5 milyon Euro bonservis talebiyle karşılaşınca geri adım attı. Siyah-beyazlıların sonuç alamadığı bir diğer isim ise Gabriel Paulista oldu. Yöneticiler, Valencialı oyuncu için Atletico Madrid'in devreye girmesiyle hedefine ulaşamadı. (FOTOMAÇ)

Fenerbahçe'ye Szymanski'den sonras bir Polonyalı daha!

Fenerbahçe'de ara transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Şu ana kadar 3 önemli ismi kadrosuna katan sarı lacivertliler, takviyelerine devam edecek.

Yönetim, teknik direktör İsmail Kartal'ın raporu doğrultusunda temaslarını hızlandırdı. Kanarya'nın özellikle Fred'in sakatlığı ve Crespo'nun olası ayrılığı sonrası yabancı transferi yapabileceği öğrenildi.

Sarı lacivertlilerin, Sebastian Szymanski'nin vatandaşını gündemine aldığı kaydedildi. Fenerbahçe, Parma'da top koşturan Adrian Benedyczak'ı kadrosuna katmayı planlıyor.

Sarı lacivertlilerin scout ekiplerinin, 23 yaşındaki genç oyuncuyu takibe aldığı belirtildi. Öte yandan haberde Fenerbahçe'nin, Benedyczak'ı takip aşamasında olduğu ve henüz resmi teklif yapmadığı yazıldı.

Bunun yanı sıra Fenerbahçeli taraftarların Benedyczak ismi sonrası transfer için heyecana kapıldığı vurgulandı. Orta saha, sol kanat ve forvette görev yapan Adrian Benedyczak, bu sezon Parma'da 23 maça çıktı. Benedyczak bu karşılaşmalarda 8 gol attı. Ayrıca 1 de asist yaptı. Güncel piyasa değeri 6 milyon Euro olan Polonyalı yıldızın, kulübüyle olan sözleşmesi 2025'te sona erecek. 

1.91 boyundaki oyuncu kariyerinde Pogon Szczecin, Chrobry Glogow, Pogon Szczecin ve AP Pogon gibi takımlarda da top koşturmuştu. Polonya U21 takımında ise 21 müsabakada ter döken Benedyczak, 8 gol attı. (TAKVİM)

Haberin Devamı
Lincoln Henrique'ye sürpriz talip

Fenerbahçe'de Lincoln Henrique, sezonun ilk yarısında sakatlığı nedeniyle kadroya alınmamıştı.

Sambacı, kupadaki Adana maçında uzun bir aradan sonra formasına kavuşup 1 gol, 1 asistlik performansıyla göz doldurdu.

Süper Lig'den başta Ankaragücü olmak üzere birçok talibi bulunan 25 yaşındaki oyuncu için son olarak ülkesinden Vasco de Gama'nın devreye girdiği öğrenildi.

Siyah-Beyazlılar, Lincoln'ün durumunu araştırıyor. (FANATİK

Trabzonspor yeni golcüsünü İspanya'da buldu

Trabzonspor’un son haftalardaki performansı hayal kırıklığı yaratırken Abdullah Avcı’nın karnesi de eleştirilere neden oldu. Sezonun ilk 4 haftalık periyodunda 6 puan toplayan Nenad Bjelica’nın gerisinde kalan Avcı, aynı süreci sadece 1 puanla geçirdi.

Bordo-Mavililer bu tabloyu değiştirmek için transfer operasyonunda adımlar atmaya başladı. Bakasetas'ı Panathinaikos'a gönderen, Abdülkadir Ömür'ü Hull City'e satmaya hazırlanan, Umut Bozok'la da yolları ayıracak olan Fırtına, hücum opsiyonunu artırmak için harekete geçti.

Sevilla ile 2027 yılına kadar sözleşmesi olan 26 yaşındaki İspanyol golcü Rafa Mir, Fırtına’nın radarına girdi. Yıldız oyuncunun satın alma opsiyonuyla kiralık olarak Trabzonspor’a transfer edilmesi için görüşmeler başlatıldı.

Abdullah Avcı’nın onay verdiği transferle ilgili birkaç gün içerisinde sıcak gelişmeler yaşanabilir. Oyuncu cephesiyle kurulan ilk temasın olumlu geçtiği ifade edildi. Ancak Rafa Mir’ı transfer etmek isteyen diğer kulüpler de bulunuyor. Wolfsburg ve Torino’nun da İspanyol oyuncuyu transfer etmek için ısrarlı olduğu bildirildi. Rafa Mir’in geleceğine dair karar aşamasında olduğu gelen haberler arasında.

Bu sezon toplamda 22 maçta sahaya çıkan Rafa Mir, 3 gol atıp 1 asistlik performans sergiledi. Trabzonspor’da yönetim heyecan veren bu transferi gerçekleştirebilmek adına yoğun bir mesai içerisinde. Sevilla kulübüyle de dirsek temasını sürdüren Bordo-Mavililer’in titizlikle yürüttüğü çalışmalarda bugün daha da ileri gidilmesi öngörülüyor. (FANATİK)