Süper Lig Süper Lig'de transfer dönemi açıldı | Beşiktaş'tan 3 yıllık anlaşma! Kısa sürede imzalar atılacak (26 Haziran Haberleri)

Süper Lig'de transfer dönemi açıldı | Beşiktaş'tan 3 yıllık anlaşma! Kısa sürede imzalar atılacak (26 Haziran Haberleri)

26.06.2023 - 11:43 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de yaz transfer dönemi bugün itibariyle resmen başladı. Süper Lig ekipleri kadrolarını güçlendirmek adına girişimlerine hız verdi. Günün öne çıkan transfer haberlerini sizler için derledik...

Süper Ligde transfer dönemi açıldı | Beşiktaştan 3 yıllık anlaşma Kısa sürede imzalar atılacak (26 Haziran Haberleri)

Süper Lig'de transfer tescil dönemi bugün itibariyle resmen başladı. Süper Lig ekipleri transfer gündemindeki oyuncularla resmi sözleşme imzalayabilecek.

Haberin Devamı

İşte Spor Toto Süper Lig'de günün öne çıkan transfer haberleri...

Serdar Dursun'dan sürpriz karar

Süper Lig'de sezonu 2. sırada tamamlayan Fenerbahçe'de bir yandan transfer çalışmaları devam ederken, diğer yandan takımdaki geleceği merak edilen futbolcuların da durumu netleşmeye başladı. Edin Dzeko'yu renklerine bağlayan Sarı-Lacivertliler'de geçen sezon 26 maçta forma giyen ve 4 gol, 5 asistlik katkı yapan golcü futbolcu Serdar Dursun'un da durumu netleşti. Jorge Jesus yönetimindeki takımda beklediği şansı bulamayan ve Kanarya'dan ayrılacağı gündeme gelen 31 yaşındaki golcü, takımda kalmaya karar verdi. (TAKVİM)

Beşiktaş'tan Ivan Rakiritc bombası

Alexis Beka Beka, Daler Kuzyaev, Manuel Lanzini gibi isimler için çalışmalarda bulunan yönetime son olarak menajerler aracılığıyla önemli bir isim önerildi... O futbolcu, İspanya La Liga ekibi Sevilla’nın formasını giyen dünyaca ünlü orta saha Ivan Rakitic... Kulübüyle 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan 35 yaşındaki futbolcunun, bonservisini alarak bedelsiz olarak transfer olabileceği bilgisi, Beşiktaş Yönetimi’yle paylaşıldı. Başarılı oyuncu, geçen sezon Sevilla’yla tam 51 maça çıkıp 2 gol ve 6 asistle oynamıştı. Kariyerinde daha önce Barcelona ve Schalke gibi takımlarda da oynayan Hırvat futbolcu, 4 milyon Euro piyasa değerine sahip. (FANATİK)

Beşiktaş, Nathan Redmond transferinde geri sayıma geçti

Beşiktaş’ta Redmond belirsizliği ortadan kalkıyor.

Siyah beyazlıların kadrosunda tutmak istediği İngiliz oyuncudan olumlu haber geldi.

Beşiktaş’ın 3 yıllık yeni sözleşme teklifini kabul etmeye yakın olan Redmond’ın kısa süre içinde resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.

Yapılacak yeni anlaşma göre İngiliz oyuncu siyah beyazlılardan yıllık 1,7 milyon Euro ücret alacak.

Beşiktaş’ta 28 maça çıkan 29 yaşındaki oyuncu 6 gol attı, 6 asist yaptı. (NTV Spor)

Haberin Devamı
Galatasaray için Paulo Dybala iddiası

Şampiyonlar Ligi kadrosu kurmak için kolları hemen sıvayan Galatasaray, birçok dünya yıldızının peşine düştü. Okan Buruk'un da çok istediği isim için tüm şartların zorlanacağı öğrenildi. Gündeme gelen son isim ise dünyayı sarsacak büyüklükte: 'Paulo Dybala.' Geçen sezonu Roma'da geçiren 29 yaşındaki hücum oyuncusunu sarı kırmızılı takımın istediği iddia edildi. İlk aşamada imkansız gibi görülen bu transferle ilgili çarpıcı bir detay var. Roma ile imzaladığı sözleşmeye göre Arjantinli futbolcu eğer yurt dışından bir kulübe transfer olursa 12 milyon euro karşılığında serbest kalabilecek. (FOTOMAÇ)

Fenerbahçe peşindeydi! Becao'dan transfer açıklaması

Ünlü İtalyan gazeteci Di Marzio’ya göre Fenerbahçe, Rodrigo Becao transferini bu hafta sonlandırmaya çok yakın. Sambacı’nın, kulüpler arasındaki tüm pürüzler giderildikten sonra İstanbul’a gelerek sağlık kontrolünden geçip, kendisini Sarı-Lacivertli renklere bağlayacak sözleşmeye imza atması bekleniyor. Becao, transferiyle ilgili bu gelişmeler yaşanırken ülkesi Brezilya’da basına açıklamalarda bulundu. 27 yaşındaki oyuncu, “Udinese ile 1 yıllık sözleşmem var. Satılırsam hem benim hem de kulüp için iyi olur. Bana İtalya kapılarını açan Udinese’ye büyük saygım var. Onlara asla ihanet etmeyeceğim ancak kalıyorum dersem yalan söylemiş olurum” ifadelerini kullandı.

Trabzonspor'a bir Hırvat daha! Transfer yeşil ışık yaktı

Geniş bir liste üzerinden ilerleyen Fırtına’da, Duje Caleta Car ismi radara girdi. Orsic gibi Southampton’da forma giyen Hırvat savunmacının takımdan ayrılma ihtimali yüksek. Çünkü İngiliz ekibi Premier Lig’den düştü ve küçülmeye gidiyor. Teknik direktör Nenad Bjelica, 26 yaşındaki vatandaşını ekonomik anlamda şartların oluşması halinde Trabzonspor’da görmeyi çok istiyor. Trabzonspor’un nabız yoklamaya başladığı ve kiralama formülüyle bu işi bitirmeye çalışacağı öğrenildi. (FANATİK)

Haberin Devamı
Başakşehir, Şener Özbayraklı'nın sözleşmesini uzattı

Medipol Başakşehir, sezon sonu sözleşmesi biten Şener Özbayraklı ile 1 seneliğine anlaşma sağlandığını açıkladı. Kulüpten yapılan açıklamada, “Sözleşmesi sona eren futbolcumuz Şener Özbayraklı, önümüzdeki sezon da turuncu-lacivertli formamızı giyecek. Ailemize katıldığı günden bu yana özverisi ve sahadaki mücadelesiyle dikkat çeken Şener Özbayraklı'ya, kulübümüzde başarılarının devamını diliyoruz” ifadeleri kullanıldı.

33 yaşındaki futbolcu, geride kalan sezon Başakşehir ile 10’u Süper Lig, 4’ü Türkiye Kupası, 5’i Konferans Ligi olmak üzere 19 maçta forma giyerken, gol veya asist üretemedi.

Samsunspor, Fabio Borini'nin peşinde

Karagümrük'te müthiş bir performans sergileyen ve çıktığı 30 lig maçında 20 gol, 9 asistlik performans gösteren Fabio Borini, boşa çıkmıştı. İstanbul ekibiyle sözleşmesi biten 32 yaşındaki yıldızın yeni rotası hâlâ belli olmadı. Türkiye'de kalmayı düşünen Borini'nin adı daha önce Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor ile anılmıştı. Ancak 3 büyük kulübün şu anda Borini için net bir hamlesi yok. Başarılı hücumcunun menajerler tarafından Süper Lig'in yeni takımı Samsunspor'a önerildiği belirtildi. Samsun'un yanı sıra önümüzdeki yıl Konferans Ligi'nde mücadele eden Adana Demirspor'a da Borini teklif edildi. (FANATİK)