Futbol "Liverpool yendi ama onları İstanbul cehennemi bekliyor."

"Liverpool yendi ama onları İstanbul cehennemi bekliyor."

20.02.2015 - 14:29 | Son Güncellenme:

UEFA Avrupa Ligi'nde dün akşam oynan maçtan sonra İngiltere basınında geniş yer bulan maç ile ilgili Liverpool yendiği ama İstanbul'da zorlu bir maç beklediği söyledi.

Liverpool yendi ama onları İstanbul cehennemi bekliyor.

İngiliz basını dün akşam oynanan Liverpool - Beşiktaş maçını manşetlerine taşırken Liverpool'u İstanbul'da zor bir maç beklediğini belirtti.

Haberin Devamı

THE TIMES: Liverpool, 8 yıl önce 8 attığı takımdan bambaşka bir Beşiktaş buldu karşısında. Ecel terleri döktü ama 85'te Balotelli penaltı ile geceyi aydınlattı.

DAILY MAIL: Liverpool yendi ama onları İstanbul cehennemi bekliyor.

DAİLY TELEGRAPH: 1-0'lık sonuç yeter mi? Liverpool bir fırtına içinde yürüyor.

THE GUARDIAN: Türk ekibi Beşiktaş sanki 8-0'ın intikamını almak için gelmişti. Onu destekleyen çılgın taraftarları 90 dakika susmayarak Liverpool taraftarını şaşırttı. Onları Balotelli bile durduramadı.

Independent gazetesi Balotelli'nin dün akşamki penaltı golüyle Liverpool için "değerli olduğunu kanıtlamaya çalıştığını" belirtti. Beşiktaş menajeri Slaven Bilic'in "açık yakalı gömleği ve cebindeki sigara paketiyle yan çizgide özel dedektif gibi devriye gezdiğini" yazan gazete, Bilic'in West Ham ve Everton gibi takımlara oynarken Liverpool'u hiç yenemediğini ve dün akşam da bunu yapamadığını belirtti.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın "çok disiplinli bir savunma ortaya koyduğunu" yazan Independent, "Liverpool, 10 yıl önce Avrupa Kupası kazandığı Atatürk Olimpiyat Stadı'na gittiğinde dün akşamki performansından daha iyi bir oyun sergilemeli" yorumunu yaptı.

GERARD: PENALTIYI JORDAN KULLANMALIYDI

Sakatlığı nedeniyle Beşiktaş karşısında forma giyemeyen kaptan Steven Gerrard, İngiliz ITV kanalında yaptığı değerlendirmede, penaltıyı Balotelli'nin kullanmasına tepki gösterdi. Deneyimli futbolcu, yaptığı değerlendirmede, "Jordan penaltıyı atmalıydı. Kural kuraldır. Henderson atmalıydı. Mario biraz sinsi davrandı. Sonuçta Mario golü attı, hakkını vermek lazım tabii ama futbolcuların tartışmasını görmek hoş değil. Jordan durumu iyi idare etti. Mario'nun golü atmak istediğini gördü" ifadelerini kullandı.

BALOTELLİ: TEŞEKKÜRLER

Balotelli ise maçtan sonra sosyal paylaşım sitesi Instagram'dan yaptığı açıklamada, Henderson'a teşekkür etti. Balotelli, resmi hesabında, "Hendo penaltıyı benim atmama izin verdiğin için teşekkürler. Konuyu dramatik hale getirmeyin. Kazandık önemli olan da bu. Biz bir takımız ve Liverpool'uz" ifadesini kullandı.aptı.

Haberin Devamı

LİVERPOOL TARAFTARI TÜRKÇE ŞARKI SÖYLEDİ

Bir Türk firmanın giyim sponsoru olduğu Liverpool takımının taraftarları Türkçe şarkı söyledi. Görüntülerde taraftarlar "Bir şarkısın sen, ömür boyu sürecek" diyerek Samanyolu şarkısını söylüyor.

BEŞİKTAŞLI TARAFTARLARDAN DEMBA BA'YA BESTE

Beşiktaşlı taraftarlar, Senegalli yıldız oyuncu Demba Ba'ya beste yaptılar. Abdurrahim Karakoç'un eseri olan 'Mihriban'ı uyarlayarak Senegalli golcü oyuncuya sevgilerini esprili bir dille anlattılar.

ESKİ BİR MAÇ İLE İLGLİİ SORUYU ÖYLE BİRİNE SORDULAR Kİ

İngiltere’nin Liverpool ve Everton takımları arasında yapılan bir derbi oyunuyla ilgili sokak röportajları yapan BBC muhabiri, farkında olmadan o maçta oynayan Liverpool kalecisiyle görüştü. Stuart Flinders adlı muhabir, Liverpool sokaklarında gezerek, insanlara 1967’de yapılan o maçla ilgili anılarını soruyordu. Röportaj yaptığı kişinin eski kaleci Tommy Lawrence olduğunu fark eden muhabir, büyük şok yaşadı.

Yazarlar