İngiltere Premier Lig Liverpool’da Kloop temkinli!

Liverpool’da Kloop temkinli!

21.01.2020 - 08:00 | Son Güncellenme:

Liverpool Teknik Direktörü Jürgen Klopp, şampiyonluk tezahüratlarına başlayan taraftar için, “Biz hariç herkes kutlayabilir” değerlendirmesini yaptı

Liverpool’da Kloop temkinli

İngiltere Premier Ligi’nde yoluna namağlup olarak devam eden Liverpool’da herkes şampiyonluk için hazırlıklar yapıyor, ancak bir kişi hariç. O da Jürgen Klopp...

Manchester United zaferiyle hedefine bir adım daha yaklaşan Kırmızılarda, Kloop, oyuncularının rehavete kapılmaması gerektiğini vurguladı. Karşılaşma esnasında Anfield tribünlerinden “Ligi kazanacağız” tezahüratları yükselirken, Jürgen Klopp, Sky Sports’a verdiği demeçte taraftarların kutlamalara devam edebileceğini belirterek şu ifadeleri kullandı:

“Bunu söyleyebilirler, sanırım geçmişte de birkaç kez söylediler. Tabii ki bununla ilgili bir sorunum yok. Biz hariç herkes kutlayabilir. Hiçbir değişiklik olmadı sadece aynı durumun üç puan eklenmiş halindeyiz. Size farklı hissettiğim zaman söyleyeceğim.”

Jürgen Klopp, yine de bu sezon boyunca kendilerinden puan alabilen tek takım olan ManU önünde kazanılan zafer için mutlu olduğunu sözlerine ekledi.

Haberin Devamı