Dünyadan Futbol Liverpool'un yıldızı Hull City'de! Acun Ilıcalı açıkladı: Anlaşmaya vardık

Liverpool'un yıldızı Hull City'de! Acun Ilıcalı açıkladı: Anlaşmaya vardık

08.01.2024 - 18:00 | Son Güncellenme:

Championship ekiplerinden Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı dikkat çeken bir transferi bitirdiklerini açıkladı. Liverpool'un genç yıldızının Hull City'e transfer olduğu öğrenildi.

Liverpoolun yıldızı Hull Cityde Acun Ilıcalı açıkladı: Anlaşmaya vardık

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City çarpıcı bir transfer hamlesinde bulundu. Liverpool'un genç yıldızının sezon sonuna kadar Hull City'de forma giyeceği belirtildi.

Haberin Devamı

Acun Ilıcalı, Liverpool'un genç futbolcusu Fabio Carvalho'nun transferi için anlaşmaya vardıklarını duyurdu. Liverpool ve Fabio Carvalho ile anlaştıklarını belirten Acun Ilıcalı şu ifadeleri kullandı:

"Fabio Carvalho transferi için Liverpool ile anlaşmaya vardık. Bizi hedeflerimize götürecek mükemmel bir ismi daha kadromuza kattık! Transfer süreci çok zordu ancak 15'ten fazla teklif alan Carvalho, Hull'u seçti. Çok mutluyuz. Büyük bir iş başardık."

Fabio Carvalho'nun sezon sonuna kadar Hull City'de forma giyeceği belirtildi. 21 yaşındaki futbolcu için yapılacak anlaşmada satın alma opsiyonu maddesinin yer almayacağı kaydedildi.

Fabio Carvalho'nun kısa süre içerisinde sağlık kontrollerinden geçeceği ve resmi imzayı atacağı aktarıldı. 21 yaşındaki oyuncu sezonun ilk yarısını kiralık olarak RB Leipzig'de geçirdi. Bundesliga ekibinde 15 maça çıkan Fabio Carvalho, 360 dakika sahada kaldı.

Haberin Devamı

Portekizli futbolcunun Liverpool ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. Fabio Carvalho'nun güncel piyasa değeri 14 milyon euro.

Benfica altyapısında yetişen Fabio Carvalho daha sonra Fulham'da oynadı. Liverpool, geçtiğimiz sezon başında genç oyuncu için 5 milyon 900 bin euro bonservis bedeli ödedi.