Demir Grup Sivasspor Lopez: Haklı bir galibiyet aldık

Lopez: Haklı bir galibiyet aldık

29.12.2013 - 16:28 | Son Güncellenme:

Sivasspor yardımcı antrenörü Cesar Domingo Lopez, zor bir karşılaşmadan haklı bir galibiyet aldıklarını belirtti.

Lopez: Haklı bir galibiyet aldık

Sivasspor Yardımcı Antrenörü Lopez, iyi bir maç çıkardıklarını belirterek, "Zorlu bir karşılaşmaydı ama adaletli ve haklı bir galibiyet aldık. Çünkü karşılaşma boyunca üstün olan taraf bizdik." dedi.

Haberin Devamı

Sivassporlu Adem Koçak, galibiyetten dolayı mutlu olduklarını söyledi, "Senenin son karşılaşmasında galibiyetle ayrılmak istiyorduk. Oyuna iyi başladık iyi mücadele ettik. Çok pozisyon vermeden net bir galibiyet aldık. 3 puan alarak üst sıralardan kopmak istemiyorduk. Bunu başardığımız için mutluyuz. Tatil döneminde iyi bir şekilde dinlenip ikinci yarıda devam etmek istiyoruz. 3-4 haftadır eksik kadro nedeni ile istediğimiz sonuçları alamıyorduk ama bugün takım halinde iyi mücadele ettik. Üst sıralardan kopmamak için önemli bir karşılaşmaydı. Sivas'ta olmaktan oldukça mutluyum. Hocamın takdirine layık olmak için daha iyi şeyler yapacağım" diye konuştu.

Kaleci Korcan Çelikay ise geçen hafta istemedikleri bir sonuç aldıklarını hatırlattı, "Ligin ilk yarısını 3 puanla kapatıp 29 puanla üst sırada bitirdik" dedi.

Haberin Devamı

İŞTE MAÇIN GOLLERİ | İZLEYİN

Yazarlar