Euro2016 Löw'den Podolski yanıtı

Löw'den Podolski yanıtı

20.04.2016 - 11:45 | Son Güncellenme:

Almanya hocası Joachim Löw 'Podolski'yi EURO 2016 kadrosunda düşünüyor musunuz?' sorusunu cevapladı, Galatasaraylı isme kapıyı araladı.

Löwden Podolski yanıtı

Onur Dinçer / Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

Almanya Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw, Galatasaraylı Lukas Podolski ile ilgili açıklamalarda bulundu. EURO 2016 geniş kadrosuna oyuncuyu dahil eden Löw, dev turnuva öncesi ise bu kadroda azalmaya gidecek. Poldi, dışarda bırakma ihtimali olan isimler arasında anılırken, deneyimli çalıştırıcının bu konudaki görüşleri merak ediliyordu.

Berlin'de Laureus ödül törenine katılan Joahim Löw, burada yaptığı konuşmada sarı-kırmızılı futbolcu ile ilgili de açıklamada bulundu. Etkinlik sonrası Panzerlerin hocasına şu soru yöneltildi: "Lukas Podolski Almanya Milli Takımı'ndaki en iyi zamanlarını geride mi bıraktı? EURO 2016 bileti alma şansı nedir?"

Podolski'ye destek çıkan Joachim Löw bu soruya şöyle karşılık verdi:

Haberin Devamı

"Lukas benim epey uzun zamandır tanıdığım bir futbolcu. 2004'ten beri birlikte çalışıyoruz ve uzun yıllar formasını giydiği milli takım hep elinden gelenin en iyisini vermeye çalışmış bir isim olduğunu söylemem gerekir. Halen daha Podolski'nin üst seviye futbol oynayabildiğini düşünüyorum".

İki maçta 15 dakika oynadı

Podolski Almanya'nın son iki hazırlık maçından birinde ve sadece 15 dakika görev almıştı. İngiltere karşısında 75. dakikada Müller'in yerine oyuna giren Galatasaraylı futbolcu, Panzerlerin son hazırlık maçı olan İtalya karşısında ise oynatılmamıştı.