Skorer Lucho Niang'a koşuyor

Lucho Niang'a koşuyor

13.06.2011 - 08:21 | Son Güncellenme:

Aykut Kocaman 'Olacaksa o olsun' dedi, yönetim ikna görevini Mamadou Niang'a verdi. Ayrılmayı kafasına koyan futbolcunun maliyeti ise el yakıyor

Lucho Nianga koşuyor

Arjantinli yıldızın gözüne mart ayında silahlı bir soyguncu evini basıp kredi kartlarını ve Bentley'ini alıp kaçtığı günden beri uyku girmiyor. Lucho, Niang'ın 'Türkiye bir cennet' propagandasına karşı koyamadı

Haberin Devamı

Cristian'ın yerine oyunu iki yönlü oynayabilen yabancı bir orta saha transfer etmek isteyen F.Bahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman 5 futbolcunun bulunduğu aday listeden tercihini Marsilya'nın Arjantinli yıldızı Lucho Gonzalez'ten yana kullandı. Kocaman'ın 'Olacaksa Lucho olsun' şeklinde verdiği rapor doğrultusunda Sarı-Lacivertli yönetimin Marsilya ile pazarlıklara bu hafta içinde hız vermesi bekleniyor.
YÖNETİM, Marsilya ile pazarlık yaparken, Lucho'yu ikna etme görevini ise Mamadou Niang üstlendi. Marsilya'da Lucho ile çok uyumlu bir ikili olan Niang, Arjantinli futbolcuya, F.Bahçe'nin kulüp yapısının yanı sıra İstanbul ve Türkiye hakkında ayrıntılı bilgi verdi. Niang'ın 'İstanbul dünyanın en güvenli kentlerinden biri' sözü Lucho'nun F.Bahçe'ye bakış açısını değiştirdi.

Haberin Devamı

BONSERVİSİ 13 MİLYON EURO

MART ayında Lucho Gonzalez'in başına Marsilya'da talihsiz bir olay geldi. Bir silahlı soyguncu, Lucho'nun evine girip, terör estirdi; kendisi ve eşinin kredi kartlarını aldı. Soyguncu, Lucho'nun evinden Bentley marka lüks otomobilini alarak kaçtı. Lucho o günden itibaren Marsilya'da kendini güvende hissetmemeye başladı. Özellikle deplasmanlara gittiğinde aklı hep eşinde kaldı. Bu olayın ardından performansı düşünce Marsilya taraftarları ile de arası açıldı.
ARJANTİNLİ futbolcu, kendisini güvende hissetmediği Fransa'dan ayrılmayı kafasına koydu. Marsilya bonservisini vermeyi kabul ederse F.Bahçe'ye maliyetinin yaklaşık 13 milyon euroya patlaması bekleniyor.
FRANSA'DA bu sezon Marsilya'nın en çok asist yapan 3. futbolcusu olan Lucho Gonzalez, F.Bahçeli Mamadou Niang ile birlikte oynadığı sezon ise 16 asiste kadar çıkmayı başarmıştı. Lucho Gonzalez, Avrupa futbol piyasasında adından söz ettirdiği Porto'daki son sezonunda sadece 4 asistte kalmasına karşın 18 milyon euroya Marsilya'ya satılmıştı.

Yazarlar