Skorer Lugano attı ama...

Lugano attı ama...

12.10.2008 - 11:28 | Son Güncellenme:

Arjantin'e konuk olan Uruguay, Fenerli kaptan Lugano'nun gol attığı maçta rakibinin yıldızlarına engel olamadı

Lugano attı ama...

2010 Dünya Kupası Güney Amerika elemelerinde Arjantin'e konuk olan Uruguay, Fenerbahçe forması giyen kaptanı Diego Lugano'nun gol attığı mücadelede, rakibinin yıldızlarına engel olamadı ve karşılaşmadan mağlubiyetle ayrıldı: 2-1!

Haberin Devamı

2010 Dünya Kupası Güney Amerika elemelerinde 9. hafta mücadelesinde Arjantin ile Uruguay kozlarını Buenos Aires'te paylaştı.

Ajansspor'un derlediği habere göre; Karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibi Arjantin, 6. dakikada Barcelona forması giyen süper yıldızı Lionel Messi ile 1-0 öne geçti. 13. dakikada ise bu sefer bir başka genç yıldız Sergio "Kun" Agüero sahneye çıktı. Atletico Madridli oyuncu Arjantin'e iki farklı üstünlüğü getirdi.

7 dakika içinde yediği gollerle şok olan Uruguay 40'ta farkı 1'e indirdi. Maça ilk 11'de ve kaptan olarak başlayan Fenerbahçe'nin savunmacısı Diego Lugano, Suarez'in sağ çizgiden içeriye çevirdiği topa altıpasta ayak koydu ve skoru 2-1'e getirdi. Bu gol Lugano'nun Uruguay Milli Takım forması altındaki 2. golü oldu.

Haberin Devamı

Maçta kalan dakikalarda başka gol olmazken, Arjantin sert geçen mücadelede rakibini mağlup etmeyi başardı.

Karşılaşmayı 2-1 kazanan Arjantin, 9 maç sonunda puanını 16'ya çıkarttı ve maç fazlasıyla lider Paraguay'ın 1 puan gerisinde 2. sırada yer aldı. Konuk Uruguay ise 12 puanda ve 5. sırada kaldı.

Yazarlar