Skorer Luis Suarez gol attı peki Lugano?

Luis Suarez gol attı peki Lugano?

29.07.2010 - 07:33 | Son Güncellenme:

.

Luis Suarez gol attı peki Lugano

Dünya Kupası'nda forma giydiği için tatil süresi uzayan Uruguaylı Lugano İstanbul'a bugün gelirken, takım arkadaşı Luis Suarez golünü bile attı. Gana karşısında son dakikada çizgiyi geçmek üzere olan topu elle çıkartarak Uruguay'da kahraman ilan edilen Suarez, Ajax'i Şampiyonlar Ligi ön eleme maçını boş geçmedi.

Haberin Devamı

PAOK elerse seribaşıyız

Sahasında PAOK ile 1-1 berabere kalan Hollanda ekibinin tek golünü atan Suarez performansının üzerine koyarken, Lugano ise bugün İstanbul'a geldi. Bu karşılaşmanın temsilcimiz açısından ayrı bir önemi daha bulunuyor. PAOK'un Ajax'ı elemesi durumunda, Fenerbahçe sonraki turda seribaşı olacak.

LUGANO İSTANBUL'DA

Dünya Kupası'nda Uruguay Milli Takımı'nın formasını giyen ve şampiyonanın bitmesinin ardından tatile çıkan Diego Lugano, Türkiye'ye geldi.

Başarılı bir futbol sergileyerek Uruguay'ın dünya 4'üncüsü olmasında pay sahibi olan Fenerbahçe'nin Uruguaylı yıldızı Lugano, İberia Havayolları'nın tarifeli seferiyle Madrid'ten İstanbul'a geldi. Dünya Kupası'nda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Fenerbahçe'nin başarılı savunma oyuncusunun keyifli olduğu görüldü. Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi 3.ön eleme ilk maçında İsviçre'nin Young Boys takımı ile 2-2 berabare kaldığı maçta savunmada eksikliği hissedilen Lugano'nun önümüzdeki hafta İstanbul'da oynanacak rövanş maçında sahada olacağı öğrenildi.

Haberin Devamı

Ajax Fener'e çalıştı

Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Paok'u evinde konuk eden Ajax, maçtan 1-1'lik eşitlikle ayrıldı.

2010 Dünya Kupası'nda Lugano'yla birlikte Uruguay formasını giyen Luis Suarez, bu maçta ilk 11'de başlarken 15. dakikada da takımını 1-0 öne geçirdi.

Ancak 72. dakikada Ivic'in golüne engel olamayan Hollanda devi, Yunanistan'da oyananacak olan rövanş maçı öncesi avantaj yakalama şansını kaçırdı.

Bilindiği gibi Fenerbahçe'nin Young Boys'u geçmesi halinde gruplara kalmak için son adım olan Play-Off turunda seri başı olabilmesi için Zenit veya Ajax'ın elenmesi gerekiyor.

UEFA klasmanında 54 bin 890 puanı bulunan Fenerbahçe, 3. ön elemede Zenit Petersburg ve Ajax'ın rakiplerini elemesi halinde seri başı olamayacak.

Zenit ve Ajax'ın tur atlaması halinde, Sevilla (İspanya), Werder Bremen (Almanya), Tottenham, (İngiltere) Zenit ve Ajax, seri başı olacak ve Fenerbahçe Young Boys'u elemesi halinde bu 5 takımdan birisiyle karşılaşacak.

Zenit ise ilk maçında deplasmanda Unirea ile golsüz berabere kalmıştı.

Devler Ligi 3. ön eleme turu maçlarında alınan diğer sonuçlar ise şöyle: Aktobe 1 - 0 Hapoel Tel Aviv

Haberin Devamı

BATE Borisov 0 - 0 Fc Cobenhagen

Sheriff 1 - 1 Dinamo Zagreb

Debrecen 0 - 2 Basel

Young Boys 2 - 2 Fenerbahçe

AIK Stockholm 0 - 1 Rosenborg

Ajax Amsterdam 1 - 1 PAOK

FK Partizan Belgrade 3 - 0 Helsinki

Braga 3 - 0 Celtic