AntalyaSpor M.Park Antalyaspor’da ikinci yarı hazırlıkları

M.Park Antalyaspor’da ikinci yarı hazırlıkları

31.12.2012 - 14:32 | Son Güncellenme:

Hasan Subaşı Tesisleri’nde, Yardımcı Antrenör Şenol Fidan yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, ısınma hareketleri ve hafif tempolu koşunun ardından dayanıklılığa yönelik kondisyon çalışması yaptı.

M.Park Antalyaspor’da ikinci yarı hazırlıkları

Medical Park Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig’in ikinci yarısı hazırlarını yaptığı antrenmanla sürdürüyor. Kaleciler, Sammy, Hakan ve Polat, Yardımcı Antrenör Erdinç Erol yönetiminde takımdan ayrı bir süre çalıştıktan sonra antrenmanın şut çalışması bölümünde sırayla kaleye geçti. Kırmızı-beyazlı oyuncular, sağanak altında gerçekleşen antrenmanı yapılan şut çalışmasıyla tamamladı. Antrenmana sakatlıkları devam eden Ömer Şişmanoğlu, Emre Torun, Murat Duruer ve Ergün Teber katılmadı.

Yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanda kırmızı-beyazlı oyuncuların oldukça neşeli olduğu görüldü. Yardımcı Antrenör Şenol Fidan antrenmanın son bölümünde antrenmanı takip eden gazetecilerin yanına gelerek, yeni yıllarını kutladı ve gazetecilere Antalyaspor forması hediye etti.

Fidan, her iklim koşulunda antrenmanın titizlikle takip edilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ”Yeni yıl takımımıza, camiamıza ve taraftarlarımıza sağlık, sıhhat, mutluluklar ve güzellikler getirsin” dedi. Medical Park Antalyaspor, ikinci yarı hazırlıklarına yeni yılın ilk günü akşam yapacağı antrenmanla devam edecek.

Yazarlar