Beşiktaş Madonna'yı sordunuz mu?

Madonna'yı sordunuz mu?

23.07.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, stat konusunda Galatasaray’ın önce tamam dediğini söyledi, “Sonra genel kurula soralım diyerek işi biraz yokuşa sürdüler. Sanki orada konser veren Madonna genel kurula mı soruldu?” diyerek tepkisini ortaya koydu

Madonnayı sordunuz mu

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, bazı basın mensuplarıyla iftar yaptı, gündeme yönelik açıklamalarda bulundu. UEFA ile yaşanan davadan, transferlere kadar birçok açıklamada bulunan Orman’ın konuşmasından satır başları şöyle:

- Stat benim birinci hedefim... Her şeyden daha önemli ve önceliklidir. Stat biter bitmez Galatasaray ve Fenerbahçe’yi bütçe olarak yakalar, iki yıl içinde de geçeriz.

-Buradan çıkan molozları taşımak için her kamyona 110 lira ödüyoruz. 70 bin kamyon moloz çıkacak. Bu da Yenikapı’daki dolgu alanına dökülüyor. Belediye buraya döken her kamyondan 70 lira alıyor ama biz kamu yararına dernek olduğumuz için vermiyoruz. Dolayısıyla 5 milyon lira kâr ettik.

- Stat konusunda Fenerbahçe’den yakınlık gördük. Galatasaray da ayda bir kez stadı verirse, biz de açarız dediler.

-Bunu Galatasaray’a söylediğimde önce tamam dediler, sonra genel kurula soralım diyerek işi biraz yokuşa sürdüler. Sanki orada konser veren Madonna genel kurula mı soruldu?

-Beşiktaş olarak; gerilim sürtüşme arzu etmiyoruz.. Biz taraftarların deplasman maçları izlemeseni istiyoruz. Ancak yöneticilerin, bu konuda gerilim ve kavga yaratmayacak biçimde davranmaları gerekir. Maalesef bunu sağlayamıyoruz.

- UEFA sürecinde Fenerbahçe ile aynı durumda değiliz. Birlikte değerlendirilmek bize zarar veriyor. ¦UEFA tarafından bize verilen, disiplin cezası değil. Bu işin tedbir kısmı... Beşiktaş’ın UEFA’daki disiplin dosyası kapanmadığı doğru.

- Arkadaşlarımızın suçsuz olduğuna inanıyoruz. Ben de inanıyorum, camia da. Serdal bey seçime girdi 2 bin oy aldı. Suçsuz olduğunu camia inanmasaydı o kadar oy almazdı. Sıkıntı, arkadaşların görüştüğü o transferlerin gerçekleşmemesi. Buna karşı Tahkim’de B.Münih’ten Götze örneğini verdik.

-Kulüpler Birliği’nin başkanı üç büyük kulübün başkanından biri olmadığı müddeçe etkili olacağını düşünmüyorum. Şu andaki Kulüpler Birliği ne yazık ki etkisiz.

- Santrfor konusunda bir sürprizimiz olabilir. Bir B planımız var. Enaramo ve Serdar Kurtuluş’la anlaştık, bitti sayılabilir.

-Şu ana kadar 7- 8 transfer yaptık. Tüm verdiğimiz para Fenerbahçe’nin bir Alper Potuk’a verdiği kadar yok bile.

-Yabancı konusunda federasyonun aldığı bu karara uygun olarak kadro planlaması yaptık. Bizim federasyon ile çatışmamız yok.

-Nasipse bu hafta Sani Şener beyle birlikte Umre’ye gideceğim. Sıkıntılarımız çok, duaya ihtiyacımız var. Adebayor olabilir Ronaldinho gündemimizde yok. Adebayor olabilir. Ama Ronaldinho kesin yok. Ronaldinho tarzında transfer yapmayız, yapamayız.

Yazarlar