Magazin Magazin turu! Harun Tekin, Adebayor, Egehan...

Magazin turu! Harun Tekin, Adebayor, Egehan...

23.10.2018 - 13:37 | Son Güncellenme:

Spor dünyasından ünlü isimler boş zamanlarını aileleriyle birlikte değerlendiriyor...

Magazin turu Harun Tekin, Adebayor, Egehan...

Milliyet Cadde

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin file bekçisi Harun Tekin ve eşi Ceyda Tekin önceki gün Etiler Martinez Restaurant'da baş başa yemek yedi. Mutlu oldukları görünen çift, objektiflere poz verdikten sonra gelen araçları ile evlerinin yolunu tuttu.

Magazin turu Harun Tekin, Adebayor, Egehan...

BABA KIZ ALIŞVERİŞ KEYFİ
Medipol Başakşehir'in Nijerya asıllı forveti Emmanuel Adebayor, kızı Kendra Adebayor ile birlikte İstinyePark'da görüntülendi. Markalar Sokağı'nda dünyaca ünlü mağazalardan kızına ve kendine alışveriş yapan başarılı forvet daha sonra alışveriş merkezine girerek Funtime çocuk eğlence merkezinde kızı ile doyasıya eğlendi. Gün boyu alışverişin tadını çıkaran baba kız daha sonra La Petite Maison Restoran'da yedikleri akşam yemeğinin ardından alışveriş merkezinden ayrıldılar.
Magazin turu Harun Tekin, Adebayor, Egehan...

Haberin Devamı

İZİN GÜNÜ
Hem Türkiye basketbol liginde hem de Euroleague de aldıkları 3'er galibiyet ile sezona çok iyi başlayan Fenerbahçe Basketbol takımının başarılı oyuncusu Egehan Arna, önceki gün İstinyePark'da objektiflere yansıdı. Markalar Sokağı'nda aracını valelere teslim eden ve gazetecilere poz veren genç basketbolcu daha sonra alışveriş merkezine girerek annesi ile buluştu. Yoğun maç trafiğinin ardından bir günlük izni bulunan basketbolcu gününü annesi ile alışveriş yaparak geçirdi. Alışverişlerine The House Cafe de yemek molası veren Egehan ve annesi daha sonra alışverişlerine devam ettiler.