Voleybol Magdalena Stysiak'tan Melissa Vargas için çarpıcı yorum: İnsan olduğunu bize gösterdi

Magdalena Stysiak'tan Melissa Vargas için çarpıcı yorum: İnsan olduğunu bize gösterdi

29.08.2023 - 11:51 | Son Güncellenme:

VNL'deki tarihi şampiyonluğun ardından Avrupa Şampiyonası'nda da yoluna emin adımlarla giden Filenin Sultanları, çeyrek finalde Polonya ile karşı karşıya gelecek. Kritik maç öncesi bu sezon Fenerbahçe forması giyecek Polonya'nın pasör çaprazı Magdalena Stysiak, çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Magdalena Stysiaktan Melissa Vargas için çarpıcı yorum: İnsan olduğunu bize gösterdi

2023 CEV Kadınlar Avrupa Şampiyonası C Grubu’nda mücadele eden A Milli Kadın Voleybol Takımımız, grup etabı son maçında ev sahibi Almanya ile karşılaştı. Castello Arena’da TSİ 21.00’de başlayan karşılaşmayı; Filenin Sultanları 25-15, 25-20 ve 28-26 sonuçlanan setlerle 3-0 kazandı ve grup etabını yenilgisiz tamamladı.

Haberin Devamı

CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası'nın son 16 turunda ise Belçika'yı da 3-1 mağlup eden Filenin Sultanları çeyrek finale yükselmeyi başarmıştı.

Polonya'nın yıldız voleybolcusundan Filenin Sultanları ve Melissa Vargas hakkında çarpıcı bir yorum geldi.

POLONYA İLE EŞLEŞTİK

Filenin Sultanları, 30 Ağustos Çarşamba günü Polonya ile yarı final mücadelesi verecek. Karşılaşma Belçika’nın başkenti Brüksel’deki Palais 12 Salonu’nda oynanacak.

Magdalena Stysiaktan Melissa Vargas için çarpıcı yorum: İnsan olduğunu bize gösterdi

HANDE BALADIN TURDAN EMİN

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nda smaçör Hande Baladın, Belçika karşılaşmasının ardından Türkiye Voleybol Federasyonu'nun (TVF) resmi internet sitesine değerlendirmelerde bulundu.

Polonya maçına iyi hazırlandıklarını aktaran başarılı oyuncu, "Avrupa Şampiyonası'nda son 16 turunda organizatör ülkelerinden biri olan Belçika'yı kendi sahası ve seyircisi önünde mağlup ederek çeyrek finale yükseldiğimiz için çok mutluyuz. Belçika karşısında zaman zaman istediğimiz oyunu sahaya yansıtamasak da takım olarak iyi bir geri dönüş sergiledik ve karşılaşmayı kazanmasını bildik. Bu tarz maçların önemi çok iyi biliyoruz, çünkü bu turdan itibaren artık karşılaşmalar tek maç üzerinden oynanıyor ve rakipler giderek sertleşiyor. Polonya karşısında da çok zor bir maç bizi bekliyor. Takım olarak bu karşılaşmaya iyi hazırlandık. Polonya'yı yakından tanıyoruz, bildiğimiz bir rakip. Onları yenecek güce sahibiz. Umarım, iyi bir oyunla adımızı son 4'e yazdırırız” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

WOLOSZ: TÜRKİYE'NİN YAVAŞLAMA ANLARI AÇIKÇA GÖRÜLÜYOR

Türkiye eşleşmesi hakkında Polonya'nın pasörü Joanna Wolosz geçtiğimiz günlerde şu açıklamaları yapmıştı; "Türklerin de bizim gibi bazen konsantrasyon kaybı yaşadığı görünüyor. En azından bu turnuva süresince, onların da yavaşlama anları olduğu açıkça görülüyor. Umuyorum ki zihinlerimizi temizleriz. Bu gerçekten önemli olan ilk maç olacak ve umuyorum adrenalin sayesinde bizim için iyi ve etkili bir maç olur. Kolay olmayacağını biliyoruz, ama elimizden gelenin en iyisini yapacağız." ifadelerini kullandı.

Magdalena Stysiaktan Melissa Vargas için çarpıcı yorum: İnsan olduğunu bize gösterdi

Wolosz'un ardından yıldız voleybolcu Magdalena Stysiak da Türkiye ile oynayacakları mücadeleyi değerlendirdi.

Haberin Devamı

VARGAS İÇİN ÇARPICI SÖZLER

Polonya basınında yer alan habere göre yıldız voleybolcu Magdalena Stysiak, Filenin Sultanları ile oynayacakları maç için şu açıklamalarada bulundu:

"Türkiye ile Belçika arasındaki maçın dördüncü setinin başını izledim. O maçta Belçika'yı desteklediğim bir sır değil. Ancak bu maç, Türkiye'nin de zaaflarının olduğunu ve Melissa Vargas'ın da insan olduğunu bize gösterdi. En önemlisi de maçımızı kazandık, iki gün dinleneceğiz ve savaşmaya devam edeceğiz."

Magdalena Stysiaktan Melissa Vargas için çarpıcı yorum: İnsan olduğunu bize gösterdi